Handverzorging bedrukken

Goede handverzorging zorgt niet alleen voor nette handen, maar ook voor hygiëne. Verras je relaties met deze gevoel van luxe door ze bedrukte handverzorging te schenken als relatiegeschenk. Een goede handdruk begint immers bij verzorgde handen.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Verzorg je relaties met de lekkerste handverzorging

De huid is één van de belangrijkste organen en onze handen gebruiken we hierbij het meest. Om te schrijven, deuren te openen, om door de telefoon te scrollen en ga zo maar door. Deze handen verdienen dan ook extra goede verzorging. Het begint vaak bij een hygiënische reiniging. De handen wassen is ontzettend belangrijk, daarnaast kan je ook gebruik maken van speciale reinigingsgel. Vervolgens is het belangrijk om de opper laag van de huid weer te beschermen met een moisterizer. Een handcrème is hier uitermate geschikt voor. Dit zorgt niet alleen voor een goede verzorging, maar ook voor een heerlijk frisse geur. Wanneer je dit als relatiegeschenk weg geeft weten je relaties hoeveel je hun waardeert. Met handverzorging als relatiegeschenk sla je de plank dus nooit mis.

Van zachte handen tot verzorgende nagels

Handverzorging komt in vele varianten. In ons brede assortiment vind je allerlei artikelen waarmee je je handen zou kunnen verzorgen. Zoals eerder genoemd kan je denken aan handgels en handcrèmes, maar ook manicuresetjes en zonnebrandcrèmes zijn perfect om weg te geven als verzorgende relatiegeschenk. Voor iedere gelegenheid en moment zijn er passende relatiegeschenken voor de handen te vinden. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Voor een persoonlijke advies op maat kan je altijd contact met ons opnemen.

Alle handverzorging te bedrukken met jouw logo of tekst

Wanneer je handverzorging in wilt zetten als relatiegeschenk heb je de optie deze te laten bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Hiermee druk jij een persoonlijke stempel op het artikel. De handverzorging bedrukt met logo of tekst is een perfect verlengstuk van je merk en een uniek middel om je naamsbekendheid mee te verhogen. Nadat je in het brede assortiment je keuze hebt kunnen maken en je bestelling hebt geplaatst zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kan je precies zien hoe jouw handverzorging met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de het drukproces starten. Dit zorgt voor een perfect eindresultaat, waar zowel jij als je relaties blij van worden.