Wegwerpservies bedrukken

Maak ieder evenement compleet met jouw eigen gepersonaliseerd wegwerpservies. Van duurzame kartonnen borden tot bekers. Alles is te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Ontdek de mogelijkheden hier.

(38 artikelen gevonden)

Pagina's

Van kartonnen borden tot bekers, hier vind je het allemaal

Kartonnen en papieren wegwerpservies zijn ontzetten populair, zeker met het huidig verbod om plastic wegwerpservies. Het is een duurzaam en praktisch alternatief voor ieder evenement. Of het nu gaat om een outdoor foodtruck festival of een jubileumviering. Zonder goed wegwerpservies ben je nergens. Het assortiment is zeer uitgebreid. Naast handige borden en bekers vind je hier ook vele andere servies. Denk bijvoorbeeld aan saladebakken. Ideaal voor take-out in restaurants en bovendien erg duurzaam. Voor iedere gelegenheid is er wel passend wegwerpservies te vinden. En uiteraard is dit servies ook te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

Laat jouw wegwerpservies bedrukken voor een professionele uitstraling

Wanneer je kiest voor wegwerpservies kies je voor een duurzaam alternatief voor plastic servies. Dit zal door iedereen gewaardeerd worden. Naast het duurzame aspect wil je uiteraard ook je professionaliteit laten zien. Door de kartonnen borden en bekers te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst lever je hier een bijdrage aan. Het wegwerpservies kan zowel in PMS kleuren als in full colour bedrukt worden, waardoor je deze altijd kan laten aansluiten bij jouw huisstijl. Hiermee wordt het een waar verlengstuk van jouw merk, dat zeker gezien zal worden door je klanten en relaties.

Wegwerpservies met logo bestel je eenvoudig online

Wanneer je jouw keuze voor het wegwerpservies hebt kunnen maken, kan je binnen enkele stappen al je bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan je logo, het aantal kleuren en de positie. Nadat we je bestelling hebben ontvangen zal onze studio voor je aan de slag gaan. Zij zullen je eerst een digitale drukproef opsturen. Dit is een voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw bedrukte servies eruit komt te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het einderesultaat aan jouw wensen voldoet. Nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.