Verzorging

Zorg voor uw relaties met persoonlijke geschenken

Persoonlijke relatiegeschenken zijn leuke artikelen om weg te geven aan verschillende doelgroepen.  Een persoonlijke accessoire, zoals een zonnebril of lippenbalsem, wordt door iedere relatie gebruikt. Hierdoor is het een zeer geschikte geschenk om weg te geven tijdens grotere evenementen en acties. Bovendien zijn de persoonlijke bedankjes vaak kleinere artikelen, die goed mee kunnen in een mailing. U kunt de persoonlijke bedankjes bedrukken met uw logo en/of tekst, waardoor uw naam geregeld in beeld komt en u altijd kunt profiteren van een groot bereik.

Breed gamma: Persoonlijke accessoires bedrukken

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van persoonlijke accessoires. Naast de beauty relatiegeschenken hebben wij ook diverse wellness geschenksets en persoonlijke accessoires in het assortiment.Ook kunt u de persoonlijke geschenken en accessoires bedrukken naar wens. Of het nu met logo, naam of zelfs met foto is, wij bekijken graag met u naar de mogelijkheden.

Uw persoonlijke bedankjes binnen 8 werkdagen in huis

Door relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo en/of tekst valt u extra op en bereikt u tastbaar meer. Bovendien kunt u al uw persoonlijke relatiegeschenken direct online bestellen. Hier kunt u op uw gemak al uw wensen doorgeven. Na het akkoord op de drukproef, zullen wij starten met het bedrukken van uw persoonlijke geschenken. Voor u het weet heeft u uw eigen persoonlijke geschenken met opdruk in huis! Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sorteer op

2 producten

Make-up spiegel
Vanaf
€ 0,35
(26)
Topper
  • Zeer compact