Bad & Toiletartikelen bedrukken

Fris uw relaties op met badsets en toiletartikelen. Bad- en toiletartikelen doen het altijd goed als cadeau voor relaties of klanten.

Sorteer op

1 product

Toilettas Raw
Vanaf
€ 1,36
(2)
  • Met een groot ritsvak

Douche geschenkset en toiletartikelen voor het opfrissen van jouw relaties

Met een wellness geschenkset laat je je relaties zien hoeveel je om hen geeft. Naast dat je waardering toont voor hun werk en inzet, geef je ze ook een hint om tijd voor henzelf vrij te maken. Hierdoor zijn deze verzorgingsproducten perfect om weg te geven als zakelijk geschenk of zelfs als persoonlijk kerstgeschenk met bedrukking. Met gepersonaliseerde zeepjes en andere badartikelen kan men heerlijk ontspannen en alle stress van zich af doen. Bovendien kun je ook zelf vanuit de luie stoel profiteren van een groot bereik, wanneer je de badartikelen laat bedrukken met jouw logo en/of bedrijfsnaam. Ook leuk: geef ook een toilettas met bedrukking cadeau. 

Duurzame tip: help je relaties ook verduurzamen in de bandkamer en geef een douche zandloper cadeau. Door de douche zandloper te bedrukken heb je een cadeau in handen waarmee je men korter laat douchen en daarmee dus flink wat water kan laten besparen. Goed voor de portemonnee en voor het milieu.

Reclame tandenborstel en bedrukte zeepjes voor in de badkamer

Zeepjes met bedrukking zijn één van de meest populaire geschenken voor in de badkamer. Jouw relaties zullen de kleurrijke en geurende geschenk zeker waarderen. Daarnaast is een zeep met logo ook geschikt om weg te geven bij hotels en bed & breakfasts. Jouw huisstijl komt dan goed terug, zeker wanneer je dit combineert met bedrukbare handdoeken. Naast een heerlijk geurende zeepblok kun je uiteraard ook kiezen voor het bedrukken van douchegels. Ook wanneer je douchegels laat bedrukken kom je professioneel voor de dag en nog belangrijk verras je jouw doelgroep met een aangenaam geschenk.

Andere praktische en onmisbare bedrukte bad- en toiletartikelen zijn bijvoorbeeld de haarborstel met naam, de bedrukte brillendoekjes en de gepersonaliseerde tandenborstel. Deze zijn erg leuk om weg te geven tijdens een leuk evenement of als extraatje bij een aankoop. Wist je bijvoorbeeld dat badkamerartikelen vaak bewaard worden. Hierdoor blijft jouw logo en/of tekst extra goed zichtbaar. Door praktische artikelen, zoals tandenborstels, te bedrukken zit je altijd goed.

Bedrukte bad & toiletartikelen: persoonlijke verzorging voor onderweg

Ook wanneer je relaties op vakantie gaan, zijn bad- en toiletartikelen met naam of logo onmisbaar. Jouw relaties hebben al genoeg aan hun hoofd tijdens het plannen van een vakantie. Ontzorg jouw relaties door ze de nodige verzorgingsproducten te schenken. Denk hierbij zeker ook aan