Handdoeken bedrukken

Geef je relaties een leuk en praktisch relatiegeschenk waar ze wat aan hebben: bedrukte of geborduurde handdoeken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Relatiegeschenken handdoek met naam, logo of tekst?

Bedrukte handdoeken met logo zijn perfect om jouw beautysalon, kapperszaak of wellnesscentrum een professionele uitstraling te geven. De handdoek met bedrukking zorgt ervoor dat jouw huisstijl overal terugkomt. De uniforme en professionele uitstraling heeft een positieve invloed op je imago. Daarnaast zijn de handdoeken bedrukt met logo ook geschikt om weg te geven aan relaties. De promotie handdoeken zijn persoonlijk en daarmee een luxe geschenk met een grote impact. Jouw relaties zullen de gepersonaliseerde handdoek met opdruk zeker waarderen.

Te bedrukken handdoeken hebben een groot drukoppervlak

Eén van de redenen waarom bedrijven bedrukte badlakens als promotiemiddel inzetten is vanwege het grote drukoppervlak. Branding wordt steeds belangrijker en een handdoek met logo leent zich er dan uitstekend voor om bij de gewenste doelgroep in het oog te springen. Door slim gebruik te maken van de opdrukmogelijkheden kun je marketing voeren als nooit tevoren. Bestel bij ons handdoeken met foto of bedruk een badlaken met een opvallend verhaal. Houd hierbij in het achterhoofd dat in het geval van een strandlaken met bedrukking deze vaak voor langere tijd op het strand ligt. Als je badlakens mooi bedrukt zullen voorbijgangers stilstaan om te kijken wat erop staat.

Promotie handdoeken voor op de beurs

De eerste beurs die waarschijnlijk door je heen schiet is de bekende vakantiebeurs. Echter zijn badlakens met opdruk voor diverse evenementen relevant. Het belangrijkste is dat jouw doelgroep de handdoek met logo in handen krijgt. Zo kan een restaurant voor de horecabeurs het menu op een handdoek laten bedrukken of kun je als online webwinkel badlakens met bedrukking inzetten om een lopende marketingactie te ondersteunen. Maak een QR-code en laat deze op een badlaken borduren voor extra website bezoekers of zet relatiegeschenk handdoeken in om de sociale mediakanalen van je business te promoten. Zorg ervoor dat de handdoeken met logo opvallen!

Laat een luxe strandlaken bedrukken als persoonlijk cadeau

Handdoeken met opdruk zijn niet alleen relevante relatiegeschenken met bedrukking voor zakenrelaties of prospecten. Wanneer je iets heel bijzonders te vieren hebt zijn zachte badlakens met tekst een prachtig aandenken. Ben je op zoek naar een lief geschenk voor de gasten op jouw bruiloft of jubileum? Wij hebben diverse te borduren handdoeken in de collectie. Borduursel geeft een luxueuze maar ook extra persoonlijk effect aan je relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld een specifieke datum op een handdoek borduren of geef je dierbaren een bedrukte handdoek met verhaal erop als herinnering. Stel je voor dat de gepersonaliseerde handdoek vervolgens jarenlang met liefde gebruikt wordt. Daar word je toch warm van!

Van strandlaken bedrukt met logo tot sporthanddoek met naam

In het assortiment vind je diverse relatiegeschenk handdoeken in allerlei kleuren en maten. Zo kun je badhanddoeken bedrukken voor een groot bereik. Of je kunt bedrukte badlakens bestellen voor een specifieke doelgroep of gelegenheid. Laat bijvoorbeeld in de zomer een strandlaken bedrukken met logo of tekst. Het strandlaken met logo doet het erg goed bij jongeren en jonge gezinnen. Je kunt ook het strandlaken combineren met onze prachtige bedrukte koffers. Ook voor de sportliefhebbers vind je hier wat je zoekt. Laat bijvoorbeeld een sporthanddoek bedrukken met een motiverende tekst of kies voor een eenvoudige sporthanddoek met logo. Combineer vervolgens deze sporthanddoek met andere leuke sport geschenken met opdruk. Naast de diverse relatiegeschenken handdoeken, kun je hier ook washandjes bedrukken. Ideaal als klein geschenkje op beurzen en open dagen.

Handdoek laten borduren voor de beautybranche

Het laten borduren van handdoeken is een uitstekende keuze wanneer je een salon in de beauty en/of wellness branche hebt. Niet alleen om dit professionaliteit uitstraalt, tevens omdat je dit perfect kunt combineren met andere bedrukte home & wellness artikelen. En indien je jouw personeel of klanten een geschenk wilt geven, kun je hier een mooi pakketje van laten maken. Een geschenk dat een goede en positieve indruk achterlaat bij de ontvanger, waardoor personeel en collega’s zich meer verbonden zullen voelen met je bedrijf. Door badhanddoeken met opdruk intern weg te geven sla je zelfs twee vliegen in één klap: brand awareness en gemotiveerde medewerkers. Denk er ook eens aan om leuke wellness artikelen met bedrukking zoals bad of toiletartikelen te schenken. Ook die passen uitstekend bij de beauty en wellness branche.

Jouw gepersonaliseerde badhanddoek bestel je eenvoudig online

Of het nu een bedrukt strandlaken, een badhanddoek met opdruk is of ander textiel is, jouw relatiegeschenken bestel je direct online. Tijdens je bestelling kun je precies aangeven hoe jouw badlaken met opdruk eruit moet komen te zien. Je kunt de bandhanddoek laten bedrukken met logo en/of tekst. Geef hier ook aan wat de gewenste aantallen en kleuren zijn. Wij sturen je een digitale drukproef van de bedrukte badhanddoek. Pas nadat je deze akkoord heeft gegeven zullen wij de handdoeken bedrukken. 

Heb je nog vragen of ben je er nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat