Promotiemateriaal voor de Autobranche

Op zoek naar een origineel geschenk voor de autobranche? Laat u inspireren door de leukste artikelen en autogadgets.

Sorteer op

1 product

170T polyester autovizier Gina
Vanaf
€ 2,26

Auto accessoires bedrukt met uw logo en/of tekst

Auto gadgets zijn originele en praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties. De mogelijkheden voor het schenken van auto relatiegeschenken zijn eindeloos. Verras als rijschool uw leerling bijvoorbeeld met een leuke sleutelhanger of handig kentekenmapje al zij slagen voor hen rijexamen. Niet alleen voor rijscholen hebben we een uitgebreid assortiment, autogadgets zijn ook geschikt voor garages en beurzen. Laat de auto accessoires bedrukken met uw logo en/of tekst en word er bekend mee. 

Kies uit diverse auto accessoires en gadgets

Het assortiment auto premiums is heel divers. Naast de praktische artikelen zoals kentekenmapjes en kofferbak organizers, bieden wij u ook leuke auto accessoires zoals sleutelhangers en een mini koelkast. In het assortiment vindt u overigens ook talloze veiligheidsartikelen welke bedrukt kunnen worden met uw logo. Denk bijvoorbeeld aan EHBO sets en veiligheidsvesten. Ook car chargers en alcoholtesters zijn autogeschenken waar veel vraag naar is bij uw relaties. In het assortiment autogeschenken vindt u altijd een relatiegeschenk dat past bij u en uw doelgroep.

Uw auto relatiegeschenken direct online te bestellen

Uiteraard is het mogelijk om uw auto gadget met logo direct online te bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u namelijk precies aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. kleur, aantal en uiteraard opdruk. Wij bieden u ook de mogelijkheid om eerst een sample of vrijblijvende drukproef vooraf aan te vragen. Zo kunt u van te voren precies zien wat u gaat bestellen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.