Promotiemateriaal voor de horeca

De leukste give away's en onmisbare artikelen voor in de horeca. Laat u inspireren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Horeca gadgets bedrukt met uw eigen logo

In de horeca draait het allemaal om gastvrijheid, vriendelijkheid en uiteraard de relatie met de klant. Schenk uw relaties iets extra’s tijdens of na hen verblijf. Hiermee versterkt u niet alleen uw relatie maar u zorgt ook voor extra naamsbekendheid. De horeca gadgets zijn bovendien zeer geschikt om uit te delen op vakgerelateerde beurzen. Laat ook keukengerei en textiel bedrukken met uw logo, waardoor uw huisstijl overal in terug komt. Uw restaurant, hotel of café krijgt zo een professionele uitstraling. De mogelijkheden met bedrukte horeca artikelen zijn eindeloos.

Alles voor de horeca: van keukengerei tot textiel

Het horeca assortiment is zeer breed. Naast praktische artikelen voor in de keuken, zoals zout- en pepermolens, bieden wij ook bedrukt serviesgoed voor bijvoorbeeld in uw restaurant. In het assortiment kunt u ook kiezen voor kleine give aways die u als presentje weg kan geven aan uw gasten en relaties. Denk bijvoorbeeld aan aanstekerspepermuntblikjes en mokken. Heeft u een hotel? Laat dan handdoeken en badjassen borduren met uw eigen logo. Hiermee biedt u uw relaties niet alleen een luxe gevoel, u zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Al uw relatiegeschenken Horeca bestelt u direct online

Uw kunt direct online uw horeca relatiegeschenken bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u als uw wensen aangeven, zoals kleur, aantal en uiteraard opdruk. U heeft teven de mogelijkheid om een vrijblijvende drukproef vooraf aan te vragen. Zo weet u voordat u bestelt precies hoe het artikel eruit komt te zien. Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies op maat contact op met onze medewerkers.