Relatiegeschenken voor in het onderwijs

Stimuleer de binding tussen uw onderwijsinstelling en scholieren en/of docenten door uw waardering te tonen in de vorm van een relatiegeschenk. Laat u inspireren en ontdek alle onderwijs geschenken, gadgets, examencadeau's.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tijd vliegt! De zomervakantie komt eraan en daarna begint er alweer een nieuw schooljaar. Zorg ervoor dat je op tijd je bedrukte notitieboekjes, pennen en andere relatiegeschenken hebt besteld. Om je te helpen geven wij je nu 25 euro korting op je bestelling*!

Gebruik de actiecode nieuw_schooljaar nu in je winkelmandje.

*Voorwaarden: Geldig van 8 t/m 30 juni 2023 op orders met een minimaal orderbedrag vanaf 250 euro m.u.v Dopper producten. Niet geldig i.c.m andere acties, actiecodes en lopende offertes.

Stimuleer de binding tussen uw onderwijsinstelling en scholieren en/of docenten door uw waardering te tonen in de vorm van een relatiegeschenk. Laat u inspireren en ontdek alle onderwijs geschenken, gadgets, examencadeau's.

Relatiegeschenken onderwijs voor leerlingen en docenten

Stimuleer de binding tussen de school en leerlingen en docenten met bedrukte relatiegeschenken voor de onderwijssector. Op school zijn er diverse geefmomenten om uw leerlingen of docenten te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van een leuk geschenk bij verjaardagen, voor een vakantie of tijdens een schoolreisje. Daarnaast zijn de bedrukte relatiegeschenken ook in te zetten als lesmateriaal. Schenk uw leerlingen bijvoorbeeld een leuk notitieboekje voor het maken van aantekeningen tijdens een excursie of zet een leuk relatiegeschenk is prijs tijdens een quiz. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van relatiegeschenken onderwijs.

De leukste geschenken voor leerlingen, studenten en docenten

Het assortiment voor de schoolsector is zeer uitgebreid. Wij bieden u een uitgebreid assortiment praktische artikelen welke u kunt inzetten als lesmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan pennenpotlodentekensets en notitieboekjes. Daarnaast vindt u hier ook diverse (denk)spellen voor kinderen, zoals speelkaarten en puzzels. In het assortiment vindt u altijd een geschenk dat past bij uw school. Ook leuk is het schenken van een examengeschenk. Wij bieden u een uitgebreid assortiment luxe pennen en pennensets, welke u kunt schenken aan examenkandidaten. Uiteraard kunnen de onderwijs relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

Bestel uw bedrukte schoolartikelen direct online

Al uw relatiegeschenken voor het onderwijs kunt u direct online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u heel eenvoudig aangeven wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring beginnen wij met drukken. Neem contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies en een offerte op maat.