Recreatie relatiegeschenken

Benader uw relaties in hun vrije tijd met originele en leuke relatiegeschenken voor sport en recreatie. 

Sorteer op

1 product

Waterdichte tas Dry Bag
Vanaf
€ 3,26
(3)
  • Van waterdicht nylon

Relatiegeschenken voor de recreatiebranche

Tijdens hen vrije tijd zijn relaties niet bezig met reclame, maar u kunt ze wel onbewust attenderen op uw merk. Dit kunt u doen door bedrukte recreatiegeschenken in te zetten, bedrukt met uw logo en/of originele tekst. Doordat dit praktische artikelen zijn, die zij tijdens hun vrije tijd kunnen gebruiken zullen we het geschenk zeker waarderen. En u profiteert van extra naamsbekendheid. Recreatie relatiegeschenken zijn ook goed in te zetten in combinatie met een salesactie om meer boekingen te creëren. Laat ook leuke gadgets bedrukken met uw logo en verkoop deze als souvenir in uw giftshop. De mogelijkheden met bedrukte recreatie artikelen zijn eindeloos. Laat u inspireren.

De leuke sport- en recreatieartikelen voor uw relaties

Het assortiment voor de recreatiebranche is zeer uitgebreid. Naast veel praktische artikelen, zoals strandstoeltjes, barbecues en bidons, bieden wij u ook veel spel- en sport artikelen. Laat u verrassen door diverse voetballen, golfballenfrisbeesstrandballen en nog veel meer. In het assortiment vindt relatiegeschenken voor ieder moment en iedere doelgroep. Met recreatiegeschenken maakt u jong en oud blij. Uiteraard kunnen wij de recreatieartikelen bedrukken met uw logo en/of tekst.

Bestel al uw recreatie artikelen direct en eenvoudig online

Bereid u voor op het vakantieseizoen en bestel eenvoudig en snel uw recreatieartikelen online. Tijdnes uw bestelling kunt u ons precies aangeven wat uw gewenste kleur, aantal en opdruk is. Wij sturen u altijd een drukproef te controle. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende drukproef vooraf aan te vragen. Zo weet u van te voren precies wat u bestelt. Neem voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat contact op met onze medewerkers.