Relatiegeschenken voor de zorg

Relatiegeschenken voor in de zorg geven net dat beetje extra. Schenk uw relaties handige en leuke zorg gadgets.

Sorteer op

1 product

Pleistercassette Maud
Vanaf
€ 0,20
(17)
Topper
  • Eenvoudig mee te nemen

Relatiegeschenken zorg: voor extra aandacht bij relaties

In de zorg draait alles om de juiste verzorging en aandacht. Dagelijks zorgt de verpleging ervoor dat men zich goed voelt. Help hen een handje door uw relaties in de zorg te verrassen met unieke zorg relatiegeschenken en gadgets bedrukt met uw eigen logo of een leuke boodschap. De relatiegeschenken zorg zijn ook uitermate geschikt om weg te geven aan uw collega’s. Hiermee laat u zien hoeveel u hen werk waardeert. U kunt uw relaties altijd een mooi relatiegeschenk cadeau doen, maar op de Dag van de Zorg en Dag van de Verpleging is de impact van uw relatiegeschenk nog groter.

Ruime keuze aan EHBO sets en zorg gadgets

Het zorg assortiment is zeer breed. U vindt hier diverse artikelen welke leuk zijn voor jong en oud. De injectiespuit balpen is een ware eye-catcher. Hiermee valt u logo en/of boodschap zeker op. Bovendien is het een leuke gadget dat lang door uw relatie bewaard zal worden. Bent u opzoek naar een geschenk voor kinderen? U slaagt zeker als u een kijkje neemt in het assortiment Knuffels. Een warm en speels geschenk voor kinderen, welke een glimlach op het gezicht tovert. Ook voor uw medewerkers bieden wij u diverse relatiegeschenken zorg. Denk bijvoorbeeld aan een praktische verpleegsterhorloge. Deze kunnen ze gemakkelijk bij zich houden zonder dat het in de weg zit. Uiteraard kunnen wij de zorg relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Uw relatiegeschenk zorg bestelt u eenvoudig en snel online

Wacht niet langer en verras uw relaties in de zorg met een geschenk die zij niet snel zullen vergeten. U kunt al uw zorg relatiegeschenken direct online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u heel eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. kleur, aantal en opdruk. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.