EK voetbalartikelen

Kleur ook rood-wit-blauw of oranje dit seizoen en laat je horen tijdens het EK voetbal. Jouw bedrukte supportersartikelen kunnen het verschil maken dit toernooi. Bekijk het volledige aanbod en laat je verrassen.

Sorteer op

1 product

Promo Fluitje met halskoord
Vanaf
€ 0,12
(1)
  • Ideaal om weg te geven tijdens sportdagen

EK voetbal gadgets voor het komende kampioenschap

Onze oranje toppers staan dit seizoen weer op het veld om te strijden voor de Europese titel. Daar willen wij ze maar al te graag in steunen, dus kleuren wij met z’n allen oranje. Van de straten tot in de kleding en zelf onze hapjes worden allen in rood-wit-blauw of oranje gekleurd. Dit is hét moment van samenhorigheid en daardoor ook een perfect moment om als ondernemer jouw naam op de kaart te zetten. Dit kan met de leukste EK gadgets en weggevers die je kan laten personaliseren met jouw eigen logo en/of tekst.

Oranje supportersartikelen voor de echte EK fans

Het belangrijkste is het kiezen van het juiste EK weggevertje. De keuze is reuze en dat maakt het soms lastig. Begin bij het begin. Wie is je doelgroep? Wil je bijvoorbeeld kinderen verrassen met een uniek EK geschenk, dan een stadiontoeter erg leuk om weg te geven. Wil je een geschenk weggever in een beautysalon, kies dan voor iets grappigs en ludieks, zoals een schminkstickje. Of verras een brede doelgroep met een uniek oranje t-shirt met eigen opdruk. Voor iedere doelgroep en gelegenheid vind je hier een passend supportersartikel.

Met jouw persoonlijke EK weggevertjes zit je altijd goed