In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor finance: vraag uw inspiratiebox aan!

Met uw eigen kantoorartikelen bedrukt met logo zorgt u voor een professionele uitstraling. Deze mate van professionaliteit zorgt voor een uitgesproken karakter waarmee u zich onderscheid van de rest. Uw imago en originele extraatjes voor klanten zorgen hierbij voor een verhoging van de klantloyaliteit. Speciaal voor u hebben wij een samplebox samengesteld met interessante relatiegeschenken en promotieartikelen voor de financiële sector.

Wij hebben tien van onze bestverkopende artikelen voor uw branche samengesteld in onze inspiratiebox. De artikelen zijn tevens bedrukt zodat u gelijk kunt zien hoe de bedrukking op het artikel er uit komt te zien. Het pakket bestaat onder andere uit een bedrukt tasje, notitieboekje, visitekaarthouder en onze bestverkochte pennen. Vraag het samplepakket hieronder GRATIS aan en laat u inspireren!

Het is niet meer mogelijk om een inspiratiebox aan te vragen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze brochure of neem contact met ons op. 

Terug naar boven