In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor logistiek: vraag uw inspiratiebox aan!

Met bedrukte bedrijfskleding, schrijfmappen en pennen zorgt u voor een professionele uitstraling van uw medewerkers. Zij zijn het visitekaartje van uw merk. Daarnaast kunt u ook de betrokkenheid van uw personeel vergroten door ze te verrassen met een origineel relatiegeschenk, zoals een bedrukte reisbeker. Speciaal voor u hebben wij een samplebox samengesteld met interessante relatiegeschenken en promotieartikelen voor de logistieke sector.

Wij hebben tien van onze bestverkopende artikelen voor uw branche samengesteld in onze inspiratiebox. De artikelen zijn tevens bedrukt zodat u gelijk kunt zien hoe de bedrukking op het artikel er uit komt te zien. Het pakket bestaat onder andere uit een bedrukt tasje, notitieboekje, visitekaarthouder en onze bestverkochte pennen. Vraag het samplepakket hieronder GRATIS aan en laat u inspireren!

Het is niet meer mogelijk om een inspiratiebox aan te vragen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze brochure of neem contact met ons op. 

Terug naar boven