Weggevertjes, ideaal als promotie materiaal!

Ben je op zoek naar leuke bedrukbare weggevers als promotie materiaal voor open dagen, beurzen of andere evenementen? Bekijk ons ruime assortiment!

Bedrukte weggevers en premiums

Bij ons kan je terecht voor al je weggevers, promotie artikelen, relatiegeschenken en bedrukbare premiums. Weggevers en premiums met opdruk zijn altijd leuk om te krijgen en zeer geschikt om in te zetten voor extra naamsbekendheid. Zeker als je de weggevers laat bedrukken met je naam, logo of een persoonlijke boodschap. In ons uitgebreide assortiment vind je voor ieder wat wils. Wat dacht je van bedrukte aanstekers, sleutelhangers met opdruk en keycords met bedrukking? Ideaal om uit te delen!

Wij kunnen snel inspelen op jouw wensen. Doordat wij in grote aantallen kunnen inkopen, zijn wij in staat de prijs laag te houden. En dankzij onze eigen DTP afdeling en drukkerij kunnen wij snel jouw promotie artikel gereed maken. Voor iedere onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur of afstemming op je campagne of evenement hebben wij geschikte artikelen. Om je medewerkers te voorzien van de uitstraling van je bedrijf of campagne bieden wij daarnaast een uitstekende keuze aan promotionele tassen, shirts, jacks, en caps. Wij kunnen jouw bedrukbare kleding altijd afstemmen op al je wensen.

Als voorproefje geven wij je alvast een voorselectie echter is de keuze nog veel ruimer; zoek op promotie artikelen of goedkope gadgets en vindt precies wat je zoekt!

Bestel je weggevers en premiums eenvoudig online

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw bedrukte weggevers eenvoudig online bestellen. Je kan tijdens je bestelling precies aangeven wat je op de premium wilt laten bedrukken. Of je nu kiest voor je naam, je bedrijfslogo of juist voor een leuke en pakkende tekst, bij Van Helden is alles mogelijk. Ook heb je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je precies hoe het bedrukte promotiemateriaal eruit komt te zien.

Ben je er nog niet helemaal uit? Of heb je vragen over een bepaald product of advies nodig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Dat kan door te bellen naar 0344 - 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers helpen je graag verder en kunnen je voorzien van een vrijblijvende offerte op maat