In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Join the Pipe: Refill. Reuse. Reduce

Hét netwerk van kraanwaterdrinkers

Plastic afval is een groot probleem en veel van dit afval komt van plastic single-use waterflessen. De waterflessen van Join the Pipe gaan dit probleem tegen. Deze trendy waterflessen zijn BPA vrij, waardoor ze keer op keer gebruikt kunnen worden. Bovendien worden de flessen in Nederland geproduceerd waardoor de ecologische footprint minder groot is.

Maar het verminderen van plastic afval is niet het enige waar Join the Pipe zich voor inzet. Zij zorgen er ook voor dat schoon drinkwater voor iedereen en overal toegankelijk is. Dit doen zij met het aanleggen van tappunten dat met Nederlandse waterbedrijven is ontwikkeld. De waterflessen kunnen zo ten alle tijden nagevuld worden waardoor de vraag naar single-use plastic flessen ook wordt verminderd.

Join the Pipe relatiegeschenkJoin the Pipe relatiegeschenk

Stichting Join the Pipe International

Join the Pipe relatiegeschenkenJoint the Pipe is veel meer dan een drinkfles dat het drinken van kraanwater stimuleert. De organisatie zet zich ook in voor landen waar kraanwater minder vanzelfsprekend is. Bij iedere verkochte waterfles van Join the Pipe wordt er een bijdrage geleverd aan stichting Join the Pipe International. Dit is een initiatief van Join the Pipe waarbij ze de samenwerking aangaan met lokale Afrikaanse partners voor drinkwaterprojecten. Bij deze drinkwaterprojecten worden er flessen uitgedeeld aan schoolkinderen, worden er City Clean-ups georganiseerd en installeren zij waterpompen in dorpen. Met jou bedrukte Join the Pipe waterfles steun jij dus een schoner en plasticvrij milieu.

Maak het verschil met Join the Pipe

De drinkflessen van Join the Pipe zijn te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. De flessen hebben een iconisch design. Alleen door het zien van de fles zal je doelgroep zien dat jij achter de filosofie van Join the Pipe staat en dat draagt zeker bij aan jouw imago. Met de bedrukte waterflessen van Join the Pipe laat je dus niet alleen jezelf zien door middel van een opdruk, maar laat je ook zien waar je voor staat. Het is een mooi promotiemiddel waar je direct wegwerpflessen de wereld mee uit helpt.

 
Terug naar boven