In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Speelkaarten bedrukken voor urenlang speelplezier

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wilt u uw relaties een keer wat anders geven dan pennen, mokken of agenda’s? Wat dacht u van een kaartspel, bedrukt met het logo van uw bedrijf of een persoonlijk bericht. Ook leuk voor in het kerstpakket van uw personeel of om uit te delen op beurzen of andere evenementen. 

Kaartspellen bedrukken

Kaartspellen zorgen voor urenlang speelplezier bij jong en oud. Er zijn talloze kaartspelletjes die men met kaarten kan spelen, zoals poker, pesten en klaverjassen. Daarnaast zijn er meer dan genoeg goocheltrucs te verzinnen waarin een kaartspel de hoofdrol speelt. Juist omdat speelkaarten door jong en oud worden gebruikt, is het een uitstekend promotieartikel of relatiegeschenk. U weet zeker dat het kaartspel nuttig gebruikt gaat worden. Wanneer u een kaartspel laat bedrukken zien de spelers, die de speelkaarten erbij pakken voor bijvoorbeeld een potje klaverjas, iedere keer weer uw bedrijfsnaam of persoonlijke noot voorbij komen! Zo verhoogt u de naamsbekendheid en herkenbaarheid onder een zeer brede doelgroep!

Assortiment kaartspellen

In ons assortiment vindt u een leuk kaart- en dobbelspelpakket. Hartstikke leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! In dit pakket vindt u een complete set met 52 speelkaarten inclusief 5 dobbelstenen in een fraaie blanken houten box. Het houten doosje kunt u geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Hiermee scoort u niet alleen punten bij uw medewerkers en uw relaties, maar ook bij hun families en collega’s! Bij Van Helden vindt u een breed assortiment aan speelkaarten. Op de achterzijde van deze speelkaartensets kunt u uiteraard een eigen opdruk laten plaatsen. Zo zien de spelers die jouw speelkaarten gebruiken, zeker 52 keer jouw bedrijfsnaam of logo voorbij komen! 

Bedrukte relatiegeschenken

Naast deze speelkaarten en spelsets bieden wij ook andere geschenken aan waarmee u uw collega's of zakenrelaties kunt bedanken voor het afgelopen jaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van schrijfmappen, telefoonaccessoires of artikelen voor in de vrije tijd? U kunt op basis van eigen voorkeuren bepalen welk product u wilt bestellen, de oplage en de opdruk. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een proefdruk toe. Zo kunt u zonder risico’s een groot aantal speelkaartensets bestellen en weet u wat te verwachten. Wanneer u tevreden bent over de opdruk, wordt uw bestelling geproduceerd. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over de mogelijkheden of wilt u in een kleine oplage speelkaarten bestellen? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt u graag verder!

Terug naar boven