Knuffels bedrukken

In ons ruime assortiment knuffels vind je zeker iets dat bij jouw relaties (of hun kinderen) past. Van een rendier met een fleeceplaid, tot een beertje aan een sleutelhanger: we hebben voor iedere relatie wel iets. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Harlekijn als carnavalsgeschenk? Jouw cadeautje maak je extra bijzonder door het te bedrukken met het bedrijfs- of verenigingslogo.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Knuffel met naam of logo: een warm geschenk voor kinderen

Bedrukte knuffels zijn geen gewone weggevers. Met de relatiegeschenk knuffel geef je ook liefde en warmte aan je relaties. Een knuffel met logo is een leuke weggever tijdens open dagen of evenementen. Je kunt ook een knuffel met eigen tekst laten bedrukken voor een persoonlijk geschenk. Zo creëer je een waar promotieartikel voor kinderen. Want een knuffel met opdruk heeft een grotere impact dan een gewone standaard knuffel. Je kunt de knuffels bedrukken met logo, naam of tekst.

Relatiegeschenken knuffels in allerlei soorten en maten

Een knuffelbeer met naam of logo is niet alleen een leuk bedrukt geschenk voor kinderen, maar ook voor volwassen. Wij bieden je een diversiteit aan bedrukte knuffels. Je kiest zelf een knuffelbeer die bij jou en jouw doelgroep past, wij kunnen deze knuffelbeer bedrukken. Laat een Harlekijn teddybeer bedrukken als carnavalsgeschenk of laat een teddybeer met eigen tekst bedrukken voor kinderen op een basisschool. Ook de magnetische Kerstman is ideaal voor de kerstdagen. Voor iedere gelegenheid vind je een passende relatiegeschenk knuffel.

Het effect van knuffels op relaties

Knuffels hebben een bijzondere werking op de mens. Het brengt een sympathiek gevoel naar boven welke een positieve werking heeft op de relatie tussen bedrijf en relatie. Heb je bijvoorbeeld veel vrouwen in dienst tussen de 25 en 35 jaar? Dan is het wellicht een goed idee knuffeldoekjes voor baby’s in te kopen. Zo heb je altijd een leuk babycadeautje zodra iemand van het personeel is bevallen van een kleintje. Om een leuke link te leggen met het bedrijf en te laten zien dat het presentje afkomstig is van haar werkgever, laat jij je bedrijfslogo en bedrijfsnaam drukken op knuffels. Want hoe leuk zou het zijn als dat het lievelingsknuffeltje wordt van de baby en jouw naam en logo staat erop. Dat wordt dan gezien door vele ogen!

Laat knuffels bedrukken voor meer naamsbekendheid

De te bedrukken knuffels uit de collectie zijn niet alleen goed in te zetten als relatiegeschenk voor zakenrelaties maar kan ook ideaal gebruikt worden op beurzen en evenementen. Deel bedrukte knuffels uit op een bijeenkomst waar veel ouders en kinderen naartoe komen. Jouw bedrijf hoeft zich niet eens per definitie in dezelfde branche te bevinden. Knuffels bedrukken is namelijk sowieso relevant als gezinnen deel uitmaken van jouw doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld ook knuffels bedrukken met logo wanneer je een reisbureau bent en jonge families wilt bereiken. Combineer de gepersonaliseerde knuffels met een online actie en je bent binnen! Ook leuk: combineer bedrukte knuffels met tekenartikelen met opdruk of bedrukbare spelletjes.

Bereik verrassende doelgroepen door middel van promotieknuffels

Wie als business in deze tijd wil kunnen overleven moet wel out of the box denken. Je organisatie moet zich aan de externe omgeving aanpassen en op veranderingen inspelen en knuffels met bedrijfslogo kunnen hier een grote rol in spelen. Laat de knuffel bedrukken met logo of een pakkende tekst een deel deze uit op scholen, de kinderopvang, in de dierentuin of zelfs in het ziekenhuis. Laat knuffels personaliseren en geef deze weg in pretparken. Je kunt promotieknuffels zelfs inzetten om slimme samenwerkingen te starten. Laat bijvoorbeeld een knuffelsleutelhanger met twee logos bedrukken en stuur deze mee met jouw correspondentie – én met de correspondentie van jouw nieuwe partner.

Verschillende soorten te bedrukken knuffels

Bij Van Helden Relatiegeschenken weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat jij als bedrijf voldoende opties hebt. Wanneer je knuffels met opdruk wilt bestellen heb je dan ook keuze uit een uitgebreide collectie te bedrukken knuffels. De bekende teddybeer, een schattig nijlpaard of een kerstspecial: er is altijd een knuffel met bedrukking die bij jouw bedrijfscultuur en branding past. Daarnaast zijn de meeste knuffels niet alleen te personaliseren als het gaat om tekst of logo, maar kun je ook de kleur van het shirtje/truitje bepalen. Op deze manier kun je de knuffels bedrukken volgens jouw bedrijfsstijl.

Knuffels bedrukken in kleine oplage

Wanneer je knuffels met opdruk wilt weggeven aan belangrijke relaties heb je baat bij een kleinere oplage knuffels met opdruk. Daarom kun je bij Van Helden al knuffels met bedrukking bestellen vanaf 30 stuks. Dit is ook handig wanneer je diverse doelgroepen wilt bereiken door middel van verschillende slimme slogans. Laat knuffels bedrukken met een aansprekende tekst voor iedere targetmarket om jouw marketingdoelen te behalen. Zo kun je door gepersonaliseerde knuffels en teddyberen met bedrijfslogo niet alleen nieuwe leads binnenhalen maar ook heel precies leads het laatste zetje tot conversie geven.

Jouw knuffelbeer met logo of tekst bestel je eenvoudig online

Een knuffelbeer met tekst is een leuk geschenk om weg te geven, maar een knuffel met naam erop is nog leuker om te ontvangen. Vraag vooraf een digitale drukproef aan om precies te zien hoe je bedrukte knuffel eruit komt te zien. Laat de teddybeer bedrukken met uw eigen ontwerp en profiteer van een groot bereik met uw persoonlijke geschenk.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of kom alle knuffels bekijken in onze showroom en kies ervoor om jouw knuffels met naam of teddybeer te bedrukken.