Etui's bedrukken

Of je nu een geschenk zoekt voor studenten, werknemers of cursisten: de kans is groot dat zij een etui gebruiken om hun dagelijkse benodigdheden in mee te nemen. Kies hieronder een etui in de bedrijfskleur laat deze bedrukken met een logo of inspirerende tekst. Zo maak je jouw geschenk extra persoonlijk!

Sorteer op

1 product

Pen etui Multi
Vanaf
€ 0,49
(8)
  • Voorzien van een groot ritsvak

Etui’s bedrukt met logo: perfect voor het onderwijs

Schrijven, kleuren, tekenen en krijten: al vanaf de peuterspeelzaal leren kinderen omgaan met schrijfwaren. Van eenvoudige kleurplaat tot technisch tekenen, bij alle onderwijsniveau vind je verschillende pennen en potloden terug. Daarom is het etui een handig geschenk voor iedere leerling. Zo nemen zij al hun pennen gemakkelijk mee naar de volgende les en raakt het schrijfgerei niet meer zoek in een tas of rugzak. Een bedrukt etui is bijvoorbeeld een perfect welkomstgeschenk voor nieuwe studenten of juist om als basisschool mee te geven aan scholieren die naar de middelbare school vertrekken: zo hebben zij gelijk een leuk aandenken aan hun tijd. Daarnaast kunt u een goed gevulde etui ook inzetten als bedrijfsgeschenk voor uw eigen medewerkers.

Etui’s bedrukken als betaalbare weggever

Bij Van Helden Relatiegeschenken vindt u verschillende etui’s in het assortiment. Zo kunt u altijd het etui kiezen dat bij uw doelstelling past. Bent u op zoek naar een goedkope weggever, kies dan voor een non-woven etui. Door het non-woven materiaal is de kostprijs van dit etuitje laag en kunt u voordelig grote aantallen inslaan. Leuk om als giveaway uit te delen of in een goodiebag te stoppen. Uiteraard is het leuk om het etui te combineren met een bedrukte balpen!

Een gevuld etui als relatiegeschenk

Gaat u voor een compleet geschenk? Kies dan voor een etui met inhoud. Dat is nu extra gemakkelijk, bijvoorbeeld met de Schoolset Eco. Deze set met eco uitstraling van hout en karton is zeer compleet en wordt in een etui geleverd. Zo hoeft u zelf geen andere artikelen meer uit te zoeken; dit hebben wij al voor u gedaan. Laat uw logo of andere opdruk op het etui bedrukken en u heeft een uniek relatiegeschenk in handen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een etui dat niet in ons assortiment is terug te vinden, neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u bijna altijd verder helpen!