Mutsen bedrukken

Bedrukte mutsen zijn het ideale relatiegeschenk of promotiemateriaal. Laat je medewerkers mutsen met logo dragen tijdens promotionele activiteiten of geef zakelijke relaties een muts met opdruk cadeau. In ons assortiment vind je verschillende mutsen in veel verschillende kleuren, dus er is altijd wel een bedrukte muts te vinden die aansluit bij je doel en stijl!

Sorteer op

3 producten

RPET muts
Vanaf
€ 2,03
Nieuw
RPET winterset Denali [3-delig]
Vanaf
€ 17,33
Nieuw
Muts RPET Jayden
Vanaf
€ 1,73
Nieuw

Mutsen bedrukken? Kies direct online je muts met logo

Promotie mutsen zijn originele en warme geschenken voor de winter. De mutsen met reclame zijn niet alleen praktisch voor je relaties, maar ze zorgen ook voor een extra groot bereik. Je kunt de mutsen bedrukken met je logo en/of tekst. De mutsen met opdruk zijn van hoge kwaliteit en hebben een unieke waarde. Dit zorgt voor een positieve herinnering. Bedrukte mutsen zullen ook steeds opnieuw gedragen worden. De relatiegeschenk muts is zeer geschikt om weg te geven tijdens winterse evenementen, beurzen en trainingen.

Tip: De bedrukte muts is ook leuk om de te combineren met een thermosfles of sjaal voor een origineel en compleet geschenk.

Bedrukte muts als promotiekleding

De mutsen met bedrukking kunnen ook goed ingezet worden als bedrijfskleding, net zoals bedrukte sjaaltjes. Medewerkers zullen de warme bedrukte mutsen zeker waarderen. Helemaal wanneer zij buiten prospecten gaan benaderen. De bedrukte muts is ook perfect om je team goed te laten opvallen. Bovendien profiteer je als organisatie weer van een groot bereik wanneer niet alleen klanten en zakenpartners maar ook je eigen medewerkers een muts met bedrijfslogo dragen. Op deze manier zorgt de bedrukte muts niet alleen voor een vergroot bereik en meer naamsbekendheid, maar ook voor samenhorigheid binnen je bedrijf.

Gepersonaliseerde mutsen laten drukken voor iedere relatie

In het assortiment textiel met opdruk vind je vele relatiegeschenken mutsen in diverse kleuren en stijlen. Voor iedere doelgroep hebben wij de perfecte bedrukte muts in het assortiment. Je kunt de muts laten bedrukken met je eigen bedrukkingswensen. Kies voor een muts bedrukt met logo voor het vergroten van naamsbekendheid of schenk je relaties een gepersonaliseerde muts met naam voor meer betrokkenheid. Wij kunnen de muts bedrukken met logo en/of tekst, maar je kunt ook kiezen voor stijlvol borduursel