In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Koers mee met het Van Helden Tourspel!

Op 4 juli start de bekendste en belangrijkste wielerkoers ter wereld weer: de Tour gaat van start! Bent u de grootste wielerkenner van uw bedrijf, vereniging of organisatie? Dit is de kans om uw wielerkennis te bewijzen door mee te spelen met het Van Helden Tourspel: de meest eenvoudige en leukste Tourspel op het internet. 

Spelregels

Het werkt heel simpel: kies de 9 renners waarvan u denkt dat deze u het meeste punten op gaan leveren door middel van etappezeges en ereplaatsen. Uit deze 9 renners kiest u een kopman die 10% meer punten scoort. Maar let op: niet iedere etappe zal evenveel punten opleveren! Een volledige uitleg van het spel en de puntentelling kan u lezen na inschrijving.

U kan binnen 5 minuten meedoen met het Tourspel. Maak een poule aan voor u en uw collega's en laat de strijd losbarsten. De eerste 1000 deelnemers krijgen gratis een slapwrap armband toegestuurd!

Prijzen

Natuurlijk vallen er mooie prijzen te winnen bij het Tourspel. Wat dacht u van een weekendje Parijs t.w.v. €500 (mogelijk gemaakt door Weekendjeweg.be), Samsung Galaxy tablet of Samsung TV? Er zijn prijzen voor de Top 100 te winnen. Schrijf u snel in om alle prijzen te bekijken en uw team samen te stellen.

Terug naar boven