0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Leuk voor leerlingen, studenten en docenten

Er zijn vele aanleidingen om uw scholieren of studenten een klein cadeautje of relatiegeschenk te geven. Wanneer ze op schoolreisje gaan, tijdens een schoolfeest, excursie, open dag en het is leuk een geschenkje weg te geven als aandenken voor kinderen die de school verlaten of studenten die examen hebben gedaan. Van begin tot eind kunt u scholier, student en docent verrassen met een leuk relatiegeschenk waar ze hun hele leven plezier van hebben. Laat u inspireren door de verschillende tips voor de inzet van relatiegeschenken bij scholen.
 

(68 artikelen gevonden)

Pagina's

Start van het schooljaar:
Verras uw scholieren en studenten met een leuke extra aan het begin van het schooljaar. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken waar ze het hele jaar plezier van hebben, zoals een bedrukte pen, een schrift of een agenda bedrukt met het schoollogo. Ook de docenten zullen een geschenk vanuit school zeker waarderen. Schenk ze een bedrukte schrijfmap voor het bijhouden van alle lesmateriaal.

Bij uitjes en schoolreisjes:
Schenk de jonge scholieren een leuk petje, t-shirt of rugtas bedrukt met het schoollogo. Dat is niet alleen leuk om te hebben, maar u kunt de leerlingen ook direct herkennen. Ook de studenten en docenten kunt u verrassen met een leuk geschenk. Deel in de bus een leuk notitieboekje uit voor het bijhouden van aantekeningen tijdens een museumbezoek.

Tijdens lessen:
Ook tijdens de lessen kunt u relatiegeschenken inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een quiz waarbij de leerling met de meeste punten een prijs wint. Bovendien blijft de lesstof op deze manier beter hangen en lijdt zo tot een win-win situatie. Enkele leuke voorbeelden van cadeaus die aansluiten bij uw lessen zijn bijvoorbeeld: het anti-stress figuur Wereldbol bij Aardrijkskunde.

Eind van het schooljaar:
Bedank uw scholieren en studenten voor een gezellig een leerzaam schooljaar door ze een leuk geschenk voor de zomervakantie te schenken. Denk bijvoorbeeld aan leuke strandartikelen. Het eind van het schooljaar betekent natuurlijk ook het afscheid van examenleerlingen. Verras deze leerlingen met een luxe pennenset gegraveerd of bedrukt met het schoollogo.

Er zijn genoeg geefmomenten in het schooljaar om uw leerlingen, studenten en docenten te verrassen. Met uw bedrukte relatiegeschenken zullen ze u niet alleen tijdens hun schoolperiode, maar ook daarna nog lang waarderen.

 

Terug naar boven