• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Senz paraplu's

Met een Senz paraplu hoeft uw relatie nooit meer te vechten tegen de wind: de solide stormparaplu heeft namelijk een uniek aerodynamisch ontwerp welke altijd de beste positie zoekt in de wind. Hierdoor 'zweeft' de paraplu als het ware op de wind en krijgt de wind geen grip op het zeil. De Senz zal dus nooit omslaan: hierdoor gaat deze veel langer mee dan elke andere paraplu. Daarnaast valt het design natuurlijk in positieve zin op: de Senz mag zeker gezien worden! Dat maakt Senz paraplu's zéér geschikte relatiegeschenken, vooral als u ze laat bedrukken met uw reclametekst en/of logo.

Senz original stormparaplu

Wist u dat de Senz van Nederlandse makelij is? De paraplu werd ontworpen door studenten aan de TU Delft, die daarmee het bekende probleem van omklappende paraplu's wilden oplossen. Elk jaar sneuvelen er genoeg paraplu's om een gebied ter grootte van Amsterdam tot wel 9 cm hoog te bedekken - dat is niet alleen zonde voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Een Senz gaat veel langer mee en draagt daarmee bij aan het tegengaan van onnodige verspilling en vervuiling. 

Er zijn verschillende Senz modellen te bedrukken: van de handige, automatisch te openen Senz Automatic tot de extra grote Senz XXL die perfect is om mee te nemen op de golfbaan. Afhankelijk van de grootte van het model weerstaan deze stormparaplu's windstoten tot wel 120 km/u! Als u benieuwd bent naar wat de Senz allemaal aan kan, op het Youtubekanaal van Senz staan een hoop leuke video's waarin de kracht van Senz wordt getest.

 

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016