In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Missie

Van Helden Relatiegeschenken is een internationaal zelfstandig succesvol familiebedrijf, waar medewerkers op een professionele en een gemotiveerde manier werken. Van Helden Relatiegeschenken adviseert bij het inzetten van relatiegeschenken en levert een structurele bijdrage aan het succes van haar partners. 

Visie

De inzet van relatiegeschenken is een onderdeel van ieder marketingbudget en levert een substantiële meerwaarde bij het positioneren van een merk, bedrijf of event. Dit wordt bereikt met onze 7 P’s:

  • People: Een veilige en inspirerende werkomgeving waar mensen gemotiveerd worden om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen.
  • Partners: Het onderhouden en uitbouwen van een succesvol netwerk van partners (leveranciers, klanten en relaties) om gezamenlijk continu te verbeteren en toegevoegde waarde te creëren.
  • Planet: Het verschil maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
  • Product: Onze gecertificeerde relatiegeschenken leveren een substantiële meerwaarde bij de positionering van een merk, bedrijf of event.
  • Perfection: Wij dragen zorg voor een optimale service, kwaliteit en prijs.
  • Productivity: Continue innovatie en bijbehorende investeringen in een effectieve , professionele organisatie.
  • Profit: Winstgevende groei en duurzaamheid sluiten elkaar niet uit.

Van Helden Relatiegeschenken werkt volgens de ISO 26000:2010 norm. Werken volgens deze ISO-norm betekent dat Van Helden Relatiegeschenken zich bewust is van een aantal maatschappelijke kernthema’s en actief en op verantwoorde wijze omgaat met deze thema’s. Lees hier alles over ons MVO-beleid

Terug naar boven