In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Mobiele telefoon sok: hippe mobiele sok in modieuze kleuren.

Mobiele sokken zijn helemaal ‘hot’ voor het dragen van uw mobiele telefoon! Met een koord om je hals of gewoon los in de tas beschermt de mobiele sok je telefoon tegen krassen en schokken. Een trendy en gewild promotieartikel! Wat is er daarom leuker dan het geven van een GSM sok bedrukt met uw logo en/of tekst?

Bij VanHelden.nl hebben we het assortiment mobiele sokjes in de modieuze kleuren: zwart, wit, groen, geel, oranje, rood, lichtblauw, lime, licht grijs en roze.

Bent u het ook zat om uw telefoon in uw zak te dragen? En bent u op zoek naar een trendy manier om uw telefoon te dragen? Dan is onze GSM sok echt iets voor u! Met zo’n hippe GSM sok wilt u gewoon gezien worden!

Natuurlijk kunnen wij uw geschenk bedrukken met uw logo en/of tekst.

Naast deze hippe GSM sok bieden wij u tevens andere mobiele relatiegeschenken aan, waarmee u uw collega of zakenrelatie kunt verblijden. Zoals diverse GSM houders, een GSM ballpoint en andere premiums.

 

Terug naar boven