In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Mokken en bekers: bedrukt met uw logo en tekst een prima promotiemiddel.

Bij mokken en bekers denkt u wellicht aan saaie, nietszeggende voorwerpen. Niets is minder waar. Ook deze producten kunt u zo leuk maken als u zelf wilt. Zo kunt u uw eigen kleur kiezen of laat u er een opdruk op plaatsen. Bedrukte mokken en drinkbekers zijn prima promotiemiddelen. Maar ook als cadeau kunt u ze schenken aan uw gewaardeerde collega's of zakenrelaties. Wat dacht u van glazen met bedrukking of porseleinen mokken bedrukt met de naam van een relatie? Voeg een leuke persoonlijke noot toe en u scoort ongetwijfeld punten! 

Mokken bedrukken geheel naar eigen wens

Mokken zijn een ideaal promotiemiddel omdat ze simpelweg voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunt u bedrukte mokken gebruiken voor eigen gebruik en voor de klanten die op bezoek komen. Daarnaast kunt u uw klanten een bedrukte mok cadeau doen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket. Door een opdruk te plaatsen wordt de mok direct persoonlijker. Zo is het mogelijk om de bedrijfsnaam, het logo van het bedrijf of een persoonlijk berichtje op de mok te laten plaatsen. 

Voor iedere situatie geschikt promotiemateriaal

Bij Van Helden heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende drinkwaren die u zowel in grote- als in kleine oplage kunt bestellen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere glazen, mokken, bedrukte bidons en complete wijngeschenken. Met of zonder opdruk. Voor speciale gelegenheden kunt u ook bij ons terecht. Wat dacht u van een compleet servies of luxe relatiegeschenken?

Bent u juist op zoek naar mokken en bekers voor specifieke doelgroepen? Ook dan zit u bij vanHelden.nl goed. In ons assortiment vindt u mokken speciaal voor kinderen en bekers in een hartvorm!

Bedrukte relatiegeschenken

Naast deze mokken en bekers bieden wij u tevens andere geschenken aan waarmee u uw collega's of zakenrelaties blij kunt maken. Zoals exclusieve pennen, keukenartikelen, artikelen voor in de vrije tijd en nog veel meer. U vindt het allemaal op onze website. U kunt geheel naar eigen wens invulling geven aan welke mokken en bekers u wilt; zoals het kiezen van de kleur en het bepalen van de opdruk. Voor wij overgaan tot de productie van uw bestelling, ontvangt u een drukproef. Indien u tevreden bent, wordt uw bestelling geproduceerd. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over de mogelijkheden of wilt u in een kleine oplage relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven