Car chargers bedrukken

Heb jij relaties en zakelijke partners welke dagelijks in de auto forenzen tussen huis en kantoor? Dan is een bedrukte car charger het perfecte relatiegeschenk. Je kunt car chargers bedrukken met bedrijfslogo maar ook met een slimme quote. Hoe langer je relatie onderweg is, hoe meer exposure jouw bedrijf geniet.

Sorteer op

1 product

Car Charger USB
Vanaf
Speciale prijs € 0,27 Normale prijs € 0,75
(4)
Op = Op
  • Leverbaar in diverse kleuren

De bedrukte car charger: onmisbaar in de auto

De bedrukbare car charger is een handige gadget die de afgelopen jaren flink in populariteit is gestegen. In iedere auto is er tegenwoordig één te vinden. Dat is ook niet zo gek, want wie wil er nou niet zijn tablet of smartphone opladen terwijl hij rijdt. De car charger kan tijdens het rijden in de aansteker van de auto gestoken worden, waardoor deze van stroom wordt voorzien. De meeste car chargers hebben USB aansluiting waar u bijna iedere oplaadkabel in kunt steken. Hiermee kunt u dus ook praktisch iedere smartphone opladen.

Voor iedere bestuurder én bijrijder een passende oplader

Omdat de car charger een vaste basis is en iedereen zelf een oplaadkabel kan insteken, is het een ideaal geschenk voor al uw relaties. Dat maakt het geschenk geschikt als bedrukte weggever, bijvoorbeeld op evenementen als beurzen, open dagen en zelfs festivals. Geef de car charger met opdruk bijvoorbeeld weg na afloop van een festival, zodat de festivalgangers na het festival hun telefoon weer kunnen opladen tijdens hun terugreis. Een geschenk als deze wordt zeker positief ontvangen wat ook weer een positieve invloed heeft op uw imago. Ook leuk: combineer de car charger met andere bedrukbare telefoonaccessoires, zoals bedrukte speakers of koptelefoon met opdruk.

Tip: u kunt ook kiezen voor een car charger met meerdere aansluitingen, zodat niet alleen de bestuurder maar ook de bijrijder zijn of haar telefoon kan opladen. 

Car chargers in alle soorten en maten

Het aanbod in car chargers is zeer divers. U kunt kiezen uit diverse modellen en designs. Zo kunt u kiezen voor een car charger met enkele of dubbele aansluitingen, maar er zijn ook opladers die al zijn voorzien van een plug-in. U hoeft dan zelf geen kabel meer mee te nemen, omdat deze geïntegreerd is in de car charger. Ook kunt u kiezen voor een car charger C-type. Dit is een universele lader, waar u iedere smarphone mee kan opladen.

Wilt u uw relaties een echt luxe geschenk schenken, dan kunt u kiezen voor de luxe car charger die tevens is voorzien van een in-ear waarmee u handsfree kunt bellen.

Uw car charger met opdruk bestelt u eenvoudig online

Welke car charger u ook kiest, ze zijn allemaal zeer eenvoudig te bestellen via de webshop van Van Helden. In uw winkelmandje kunt u al uw bedrukking wensen aangeven. Heeft u uw logo nog niet paraat? Geen probleem, deze kunt u ons ook op een later tijdstip aanleveren. Wanneer wij u complete bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef maken. Hierop kunt u precies zien hoe de bedrukte car charger eruit komt te zien. Het drukproces wordt pas gestart wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.