Telefoon accessoires bedrukken

Van populaire selfiestick tot praktische telefoonhouder, alle telefoon accessoires zijn te bedrukken met jouw logo. Verras je relaties met een handige smartphone gadget en zorg ervoor dat de telefoon onherroepelijk met jouw bedrijf verbonden is. Zelfs high-tec producten zoals een virtual reality bril zijn te bedrukken. Smart world vraagt om smart marketing!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gepersonaliseerd smartphone hoesje en andere accessoires bedrukt met logo

Niemand gaat het huis uit zonder smartphone. De smartphone is het product wat u hoogstwaarschijnlijk het meeste gebruikt op een dag. U kunt smartphone accessoires weggeven op beurzen, evenementen of open dagen. Laat al uw smartphone accessoires bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan en profiteer van uw zichtbare logo dat op een van de accessoires is gedrukt. Zowel jong als oud zullen het kunnen waarderen. 

Denk ook eens aan het bedrukken van smartphone accessoires

Niet alleen de smartphone is ontzettend leuk, maar denk ook eens aan andere bedrukbare promotiematerialen die u als relatiegeschenk kunt geven. Deze smartgadgets bieden net wat meer innovativiteit dan bijvoorbeeld een bedrukte pen of opvouwbaar tasje. Zo is het geven een bedrukte virtual reality bril helemaal van deze tijd. Maar ook de populaire bedrukbare selfiestick blijft een populair geschenk. Voor al uw personeel dat regelmatig in de auto zit voor het werk is een usb car charger met bedrukking onmisbaar.  

Smartphone hoesje en accessoires bedrukken? Bestel direct online

U kunt niet alleen uw smartphone hoesje personaliseren, maar al onze smartphone accessoires zijn te bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. U kunt direct online aangeven of u uw smartphone hoesje met foto of tekst wilt laten bedrukken. Ook geeft u hier het gewenste aantal en de juiste kleuren aan. Op de digitale drukproef kunt u precies zien hoe uw gepersonaliseerde smartphone hoesje eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring beginnen wij met de bedrukking. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een passende offerte.