In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 relatiegeschenken voor smartphones

Tijden veranderen en relatiegeschenken daarmee ook. Om uw werknemers, klanten of relaties een cadeau te kunnen geven dat past bij het digitale tijdperk, heeft Van Helden een aantal interessante producten in het assortiment. Wij zetten 5 relatiegeschenken op een rijtje die uw klanten en relaties samen met hun smartphone kunnen gebruiken.

1 Stylus pennen

Een stylus pen is ideaal in de kantooromgeving. Deze pennen zijn door hun zachte koppen speciaal geschikt voor smartphones en tablets, maar functioneren ook gewoon als pen en zijn daarom ook prima geschikt voor papier. 

Waar vroeger aan de achterkant van je potlood een gummetje zat, zit er nu aan de achterkant van je pen een rubber stukje voor je smartphone of tablet. Vooral erg handig wanneer je intensief met je smartphone of tablet werkt.

Bij Van Helden heeft u bovendien de mogelijkheid om de stylus pennen te bedrukken met uw tekst en/of bedrijfslogo.

 

2 Smartphone entertainment met goed geluid

Telefoons worden vandaag de dag niet meer alleen gebruikt voor communicatie; steeds vaker wordt de smartphone ook gebruikt voor entertainment. Muziek luisteren, films en series bekijken, YouTube-filmpjes afspelen, et cetera. Het geluid is daarbij essentieel, want hoe beter dat is, hoe prettiger de beleving. 

Door goede speakers of headphones te laten bedrukken uw relatie cadeau te doen, zorgt u voor die optimale beleving. Omdat deze relatiegeschenken vaak veel en lang gebruikt worden, blijft u bovendien lang in beeld bij de ontvanger van het cadeau. Een zeer waardevol relatiegeschenk dus!

 

3 Multifunctionele smartphone standaarden

Eenmaal aan je bureau is het prettig om je smartphone op een veilige plek neer te zetten. Dit kan bijvoorbeeld in een multifunctioneel standaard, dat bijvoorbeeld tegelijkertijd als oplader fungeert. 

Net als andere telefoonaccessoires worden ook smartphone standaarden vaak voor langere tijd neergezet op het bureau en intensief gebruikt, met als gevolg dat uw relatiegeschenk een hoge attentiewaarde krijgt.

 

4 Opladers

Smartphones en tablets zijn bij intensief gebruik jammer genoeg nog steeds snel leeg. Voor uzelf, maar ook voor uw klanten en relaties uiterst vervelend, want het liefst bent u overdag natuurlijk goed bereikbaar. 
Daarom worden opladers en powerbanks als relatiegeschenk ook steeds populairder. Van standaard stekkers en12 volt stekkers tot opladers via zonne-energie en batterijsticks – ze zijn stuk voor stuk gewild. 

Batterijsticks/powerbanks zijn buitengewoon handig voor onderweg: u laadt van te voren de powerbank op en zodra uw telefoon leeg is, sluit u de powerbank aan zonder dat u een stopcontact nodig heeft. Dankzij de compactheid zijn deze sticks erg makkelijk mee te nemen in een laptoptas of handtas.

 

5 Hardloopband

Voor de bedrijven die een raakvlak hebben met gezondheid en sportiviteit, zijn sportarmbanden voor smartphones een erg goed relatiegeschenk. Dit cadeau is perfect voor bij het hardlopen. Zijn je klanten en relaties dus sportief en houden ze van hardlopen, dan weet je zeker dat dit geschenk in de smaak gaat vallen en regelmatig gebruikt gaat worden.

Uiteraard kunt u de band laten bedrukken met uw eigen tekst/logo.

 

Heeft u nog vragen over een van onze relatiegeschenken voor smartphones of bent u op zoek naar een ander creatief en origineel idee? Neemt u gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven