In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

7 tips voor een zomers relatiegeschenk

De sleutel tot een succesvol relatiegeschenk is de bruikbaarheid ervan. Laat de zomer nou precies een uitgelezen kans zijn om op creatieve wijze relatiegeschenken in te zetten. Dankzij het (over het algemeen) betere weer, kun je in dit seizoen diverse artikelen gebruiken die in een ander seizoen minder goed passen. Om je op ideeën te brengen, zetten we hier een aantal zonnige relatiegeschenken op een rij.

1. Zonnebril

Dit geschenk mag natuurlijk niet ontbreken gedurende de zomer. Bovendien kun je het type zonnebril dat je cadeau doet nog afstemmen op jouw bedrijf – heeft jullie bedrijf een sportief karakter, dan kun je je relaties het best een sportieve zonnebril cadeau doen. Werk je in een branche waarin medewerkers veel onderweg zijn, dan is een opvouwbare zonnebril wellicht praktischer, omdat je deze overal makkelijk kunt opbergen en mee naartoe kunt nemen. 

2. Koeltas

Handig om tijdens een fietstocht, op het strand of op vakantie je drank mee koel te houden in de warme zon. De koeltas is met name een perfect relatiegeschenk voor bedrijven die veel met 'buiten' te maken hebben. Dat kunnen horecagelegenheden zijn, maar ook evenementenorganisaties, verkopers van zomerkleding of vakantiespullen, et cetera – zolang je in de outdoor-, vrije tijd- of reisbranche zit, kan het eigenlijk niet missen. Idee: geef bij dit geschenk ook koelelementen mee voor in de tas. Zo maak je de koeltas meteen extra nuttig.

3. Badmintonset

Leuk om mee te nemen op vakantie, of gewoon om sportief mee te oefenen in de achtertuin. Een badmintonset kan gemakkelijk worden meegenomen tijdens weekendjes weg of langere vakanties. Het is bedoeld voor twee personen waardoor je met dit geschenk meerdere mensen plezier bezorgt!

4. Picknickmand

Echt zomers is het natuurlijk als je iemand de kans geeft een picknick te organiseren. Met een gevulde picknickmand op een kleedje langs de rivier wat eten. Genieten van de natuur terwijl je je lievelingsgerechten bij de hand hebt. Een picknickmand is een bijzonder en bruikbaar geschenk dat goed zal worden ontvangen. Een leuke variatietip is om de picknickmand gevuld aan te bieden met bijvoorbeeld een flesje wijn en een kaasplankje.

5. Vuurkorf

Leuk om mee te nemen naar het strand voor een romantische avond of een gezellige avond met vrienden in de tuin. Lever bij dit geschenk ook hout of ander materiaal mee zodat de vuurkorf direct gebruikt kan worden.  

6. Reistas

Of je nou een lange vakantie gepland hebt of een weekendje weggaat, een reistas komt altijd van pas. Vul het cadeau bijvoorbeeld aan met een handdoekenset of bon voor de sauna. 

7. Barbecue

Heerlijk ontspannen in de tuin genieten van gebraden vlees, vis of groenten van de barbecue. Het ideale aan dit geschenk is dat het ook geschikt is om mee te nemen. Ideaal voor een kampeervakantie bijvoorbeeld, of een buurtfeest aan de overkant van de straat. Wil je wel een geschenk geven in barbecuesferen maar laat je budget geen barbecue toe? Denk dan eens aan een barbecueset met daarin alle benodigdheden om een avondje goed te grillen!

Terug naar boven