In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

9 september nationale bedrijfsuitjes dag, kies voor bedrukte shirts

Drink je koffie op, doe je jas aan, neem je tas mee, zet je computer uit… Kortom: leg al het werk neer, het is tijd om weg te gaan! Iedere 2e vrijdag van september is het namelijk Nationale Bedrijfsuitjes dag. Dit jaar is dat dus op vrijdag 9 september. Misschien heeft u al bedacht wat u dit jaar met uw medewerkers gaat ondernemen. Wellicht wordt het een informeel dagje naar Madame Tussauds en lekker uit eten, of sportief paintballen en karten met de collega’s. Maar u kunt natuurlijk ook (gericht op teambuiling) samen vlotten gaan bouwen.

Natuurlijk is het leuk om uw medewerkers een leuke herinnering aan deze dag mee te geven. Dit kan natuurlijk aan het eind van de dag een leuk relatiegeschenk (bv. een lanyard of stressfiguur) zijn maar u kunt ook kiezen voor bedrukte shirts, polo’s of petten. Zeker wanneer u met een heel grote groep of meerdere teams bent is dit een handige oplossing om elkaar goed te herkennen.

Nationale Bedrijfsuitjesdag is bedacht door radio 3FM.

Promotietextiel bedrukken
De meeste artikelen, zoals shirts, polo’s en petten, zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. Maar voor zo’n speciale dag is het natuurlijk leuk om er een leuke tekst of afbeelding op te drukken. Zeker wanneer de groep uit verschillende teams bestaat is het handig om te kiezen voor meerdere kleuren shirts of petten.

Bekijk hier het volledig assortiment:
- Shirts
- Polo’s
- Truien
- Petten en Caps
- Jassen
- Bodywarmers

Terug naar boven