In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Aanwezig op Nationale Vakdag Fondsenwerving 2010 (18 nov)

Donderdag 18 november staat Van Helden Relatiegeschenken met een stand op de Nationale Vakdag Fondsenwerving 2010. Graag nodigen wij u uit op onze stand!

Wat is de Nationale Vakdag Fondsenwerving?
De Nationale Vakdag Fondsenwerving staat te boek als de grootste, maar vooral de meest inspirerende jaarlijkse bijeenkomst in Nederland voor fondsen- en ledenwervers van goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen. Dit maakt de Vakdag dé gelegenheid om contacten te leggen en te onderhouden met leveranciers en fondsenwervende collega's. Een bezoek aan de Vakdag Fondsenwerving is een must voor fondswervende organisaties en Goede Doelen in Nederland.

Vakdag Actie!
Komt u langs bij onze stand dan ontvangt u gratis een Eco notitieboekje + pen van gerecycled papier. OP=OP!

Het programma
Naast een bruisende infomarkt met ruim 60 toeleveranciers is er dit jaar gedurende de gehele dag een boeiend en uitgebreid congresprogramma, met maar liefst zo'n 40 sprekers en moderators en zo'n 70 presentaties en andere bijeenkomsten. Het volledige congresprogramma is te vinden op www.vakdagfondsenwerving.nl!

Terug naar boven