In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Alles over koffiemokken, theemokken, soepmokken en mokken bedrukken

Wilt u mokken bedrukken of koffiemokken bedrukken? Een effectief promotiemiddel voor op kantoor om uw (potentiële)klanten, cursisten, leveranciers en andere relaties op een nette manier koffie of thee uit een mok bedrukt met uw logo aan te bieden. Bij de eerste indruk horen ook mokken met uw bedrijfslogo om de totale uitstraling van uw bedrijf of instelling compleet te maken.

Wat is een mok?
Een mok is een (stenen) drinkbeker, meestal voorzien van een oor.

Uitgebreid mokken assortiment
Via onze geavanceerde zoekmodule levert het trefwoord ‘mok’ binnen 1 seconde meer dan 30 verschillende mokken op, zoals koffiemokken, theemokken, porseleinen mokken, aardewerk mokken, rvs mokken en mokkensets. Daar moet beslist ook wat voor u bijzitten.

Speciale mokken en thema mokken
Wilt u extra opvallen bij uw relaties bekijk dan eens de porseleinen mokken met dierenhoofden. Bij het neerzetten van de mok weet u zeker dat het begin van het gesprek over de leuke koffiemok gaat. 

Ook de aardewerk mok met schoolbordverf aan de buitenzijde scoort gigantisch. Toch super als u de naam van uw klant erop schrijft met bijgeleverd krijtje voordat u de koffiemok voor hem of haar neerzet. Wat een eerste indruk!

Omdat u van uw klanten of vrouwelijke collega’s ‘houdt’ kunt u op Valentijnsdag ook een porseleinen mok in hartvorm geven. Voor kinderen iis er de speciale tekenmok met 3 verschillende kleurplaten bijgeleverd.
Terug naar boven