In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

B&C een jong, populair en milieubewust merk.

In 1990 is het bedrijf Action Tee opgericht door Jean Chabert. Vijf jaar later creeert het bedrijf zijn eigen merken: Oregon, B&C, Cargo en Stream. Weer zes jaar later, in 2001, worden alle producten samengebracht onder het merk B&C. In de loop der jaren komt er steeds meer diversiteit in het modellenaanbod en verkrijgen ze een sterke positionering in de markt en een hoge bekendheid. U kunt kiezen uit t-shirts, polo's, overhemden, sweaters, blouses, fleece truien, (winter)jassen en accessoires. De B&C Collection staat voor creativiteit, mode, verfijning, gevoel en tijdloosheid.

Ondertussen is B&C uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid assortiment promotionele kleding in verrassend veel kleurstellingen en leverbaar in zowel uniseks, dames-, heren- en kindermodellen.

B&C sweaters gemaakt op basis van PST technologie (Perfect Sweat Technology).
Door het gebruik van een 100% polyesterdraad is er minder nodig van dit bestanddeel. Noch de binnenkant noch de buitenkant van de stof bevat polyester. Het zit binnenin in de stof, waar het zijn hoogtechnische eigenschappen moet bieden, zoals een voortreffelijke stabiliteit bij het wassen voor een laag polyestergehalte (een voordeel dat meestal uitsluitend voorbehouden is voor sweatshirts met een hoog polyestergehalte). Maar dit is niet het enige voordeel van deze technologie. De afwezigheid van polyester aan de buitenzijde biedt 2 onmiskenbare voordelen: een mat uitzicht voor een mooier elan en een perfecte bedrukbaarheid. De afwezigheid van polyester aan de binnenzijde biedt het gedroomde comfort (de huid komt louter in aanraking met katoen).

B&C Milieubewust
B&C is een merk wat zich ook zeer bewust bezig houdt met het milieu. Zo hebben ze bijvoorbeeld een certificaat, de Oeko-Tax 100 Norm, die de veiligheid van textiel en verfstoffen aan de volksgezondheid waarborgt. Deze norm wordt getest in alle productiestadia. Ook houdt B&C rekening met REACH. Registration, Evaluation, Authorization and restrictions of CHemicals: registratie, beoordeling, autorisatie en beperkingen van chemische stoffen. REACH is een EU verordening van het Europees Parlement en van de Raad van 18 December 2006 inzake de registratie, beoordeling, autorisatie en beperking van chemische stoffen.

Terug naar boven