In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrukte ballonnen: ideaal feestelijk relatiegeschenk

Bedrukte ballonnen zijn zéér geschikt om als feestelijk relatiegeschenk of promotieartikel te gebruiken. Voor iedere gelegenheid hebben wij bedrukte ballonnen of onbedrukte ballonnen in ons assortiment.

Denk bijvoorbeeld als versiering bij o.a. 
Bedrijfs- en personeelsfeesten, kinderfeestjes, schoolreisjes, (vak)beurzen, evenementen, openingen, decoratie voor standbouw, productpresentaties, tv- en filmproducties, recepties, jubilea en diverse andere promotionele acties en festiviteiten.

Het is gezien het kleine formaat ook goed te gebruiken bij een DM-actie waarbij je de bedrukte ballon toevoegt in de envelop als verrassing. Door uw logo of reclametekst op de ballon te laten drukken heeft u een perfect middel in handen om uw naamsbekendheid mee te verhogen. Want iedereen blaast toch een ballon op om te kijken wat erop staat en om ‘m weg te slaan?

Ballonaccessoires
Ook handig zijn de ballonaccessoires die bijgeleverd kunnen worden zoals de draagstaafjes (in de kleuren geel, rood, wit, blauw en oranje à € 0,03. p.st. (art.nr. 8880) of de ballontouwtjes met snelsluiter à € 0,03. p.st. (art.nr. 8884).

Ballonnen bestaan er in vele vormen, maten en kleuren! Bekijk hier ons assortiment bedrukte ballonnen en onbedrukte ballonnen. Wenst u een ander type ballon? Neem dan contact op via onze contactpagina of bel naar één van onze verkoopspecialisten op 0344 - 640200.

Bekijk d.m.v. onderstaande filmimpressie hoe ballonnen automatisch bedrukt worden.
Terug naar boven