In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrukte caps, petjes en hoedjes zijn de zomer relatiegeschenken toppers

Geef een bedrukte cap of pet weg als relatiegeschenk of promotie item. Een cap of pet bedrukt met uw logo ziet niemand over het hoofd. U heeft de keuze uit een groot assortiment caps, reeds verkrijgbaar vanaf € 0,79 per stuk. Bedrukte caps en petten kunt u ideaal inzetten als promotiemateriaal, promotie items en reclame artikelen.

Bij marketing draait alles om opvallen en originaliteit. Dit kunt u natuurlijk doen door een opvallende kleur cap te kiezen, door een ludieke boodschap op de pet te drukken maar ook door bijvoorbeeld in plaats van de standaard cap een ander soort hoofddeksel te kiezen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bandana, zonnehoed of zonneklep als dat beter bij uw bedrijf of ontvanger past én bij het moment dat u het geeft.

De hoed, pet en cap; nuttig of modeaccessoire?
Een pet of cap is een hoofddeksel waarbij zich alleen aan de voorkant een klep bevindt. De pet bevindt zich qua vorm dus tussen de muts (geen klep) en een hoed (een klep rondom).

De pet is in sommige beroepen onderdeel van het uniform maar tegenwoordig is de pet ook een heel belangrijk mode accessoire. Zeker de honkbalpetten zijn helemaal in onder jongeren en worden zelfs binnenshuis gedragen.

Terug naar boven