In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrukte mutsen of bedrukte sjaals beschermen uw relaties tegen de kou

Het is oktober. Het wordt steeds eerder donker, het weer wordt onstuimiger en de winterkleren worden langzaam uit de kast gehaald. Kortom de herfst is begonnen.

TIP! Mutsen bedrukken - Sjaals bedrukken met uw logo voor uw relaties
Wanneer uw medewerkers en relaties met dat ruige en koude weer naar buiten gaan dan zou het toch mooi zijn als zij de bedrukte mutsen opzetten met uw logo erop? Of de bedrukte sjaals om doen met uw reclametekst erop? U heeft dan een super attentiewaarde en uw relaties hebben het lekker warm en een goed gevoel over uw organisatie.

Veel mensen (en dus ook uw relaties) vinden het heerlijk om in de herfst even lekker uit te waaien op het strand of gezellig met heel de familie naar het bos te gaan. Zo’n bedrukte muts, of geborduurde sjaal komt dan goed van pas. Maar ook naar het werk zal die veel gebruikt worden. Ook de regenponcho, regenjas of paraplu kan uw relatie vrolijk stemmen als zij daarmee droog op het werk aankomt. Vergeet ook de bodywarmer en het andere warme promotietextiel niet zoals bedrukte jassen, truien bedrukken en bedrukte sweaters.

Bescherm daarom uw relaties tegen de kou! Zij zullen u dankbaar zijn en door deze promotioneel textiel te bedrukken of borduren met uw logo bent u tijdens de herfst en winter altijd goed buiten zichtbaar.
Terug naar boven