In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrukte pocket asbak, een milieuvriendelijk relatiegeschenk voor rokers

De Nederlandse horeca heeft veel te verduren gehad door het rookverbod. De oplossing om de rokende relaties/bezoekers voor zich te winnen is het geven van een draagbare asbak.

De roker in Nederland rookt tegenwoordig veel buiten maar waar laten ze de sigarettenpeuken. Er is behoefte aan een persoonlijke asbak. Een kleine draagbare asbak die je kunt sluiten en die je in je tas of aan je broekriem gemakkelijk mee kunt nemen. Gemakkelijk tijdens het uitgaan, een wandeling in het bos of het winkelen. Maar ook tijdens evenementen en bedrijfsuitjes is de pocket asbak een handig en leuk geschenk om weg te geven. Natuurlijk kan Van Helden de pocket asbak bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.

De draagbare asbak is bovendien goed voor het milieu. Sigarettenpeuken komen niet meer op straat terecht en veroorzaken geen smeulende en stinkende prullenbakken meer.

Hygiënisch en sigaret dooft meteen
De pocket asbak, een persoonlijke asbak voor iedere roker, is een verantwoord en milieuvriendelijk relatiegeschenk. De draagbare asbak is hygiënisch en vaak te gebruiken, hij is gemaakt van recyclebaar materiaal en heeft een klapdeksel dat de sigaret meteen dooft.

Luchtdicht en compact
Ook is hij gemakkelijk met een clip aan de broekriem te bevestigen en omdat hij zo licht en compact is past hij ook in de broekzak of in een tas. De pocket asbak verspreid geen nare luchtjes voor omstanders omdat hij hersluitbaar is. 

Terug naar boven