In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bekers en mokken bedrukken kan nu op Maastricht porselein

Van Helden Relatiegeschenken heeft een nieuw merk aan het assortiment toegevoegd; Maastricht Porselein. Maastricht Porselein is sinds 2006 de succesvolle doorstart van Mosa Porselein. De oude vertrouwde Mosa kwaliteit bleef gehandhaafd, de designs zijn vernieuwd. Een voorbeeld van de nieuwe designrichting die is ingeslagen is de BART serie: prachtig vormgegeven kop en schotels in een warme crème-kleur.

BART design
De koppen van BART laten zich uitstekend bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Gedurende het brandproces versmelt de keramische verf bij een temperatuur van 1.250 graden met de glazuur. Deze methode geeft de hoogst haalbare kwaliteit in keramiek bedrukking. Daarom krijgt u levenslange garantie op de kleurechtheid van uw logo.

Het bedrukken van witte koppen is mogelijk aan de binnen- en buitenzijde van de kop. Bedrukking van gekleurde koppen is alleen mogelijk aan de binnenzijde. En ter overweging; een filet (lijntje) op de schotel en/of de kop maakt het helemaal af!

Vragen en persoonlijk advies
Heeft u vragen over het merk en de artikelen van Maastricht Porselein of wilt u graag persoonlijk advies bij uw bestelling? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven