In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bestel nu uw strandbal, strandtas of strandlaken want de zomer komt eraan!

De zomer is in aantocht en dus wordt het tijd om ook uw relaties, werknemers of scholieren in het zonnetje te zetten en te verrassen met een heus zomers cadeau! Favoriet zijn de strandbal, strandtas of strandlaken!

Seizoensverwachting voor de zomer van 2011 – Weeronline.nl

De zomer lijkt dit jaar vroeg te beginnen en warmer te worden dan anders. Ook de droogte lijkt nog niet voorbij. Vooral in juni is er kans op uitschieters in de temperatuur en mogelijk ook hittegolven.

Nieuw zomerpatroon
Het patroon van een droge en warme lente en een vroege start van de zomer doet zich in het Nederlandse weer steeds vaker voor, als gevolg van de mondiale klimaatverandering. Deze zorgt echter bovenal voor een flinke toename van zomerneerslag in de tweede helft van de zomer, met name in augustus. Dit zijn vaak stortbuien die gepaard kunnen gaan met lokale wateroverlast.

Juni ideale maand voor vakantie in eigen land
Juni begint zich steeds meer te ontwikkelen als een ideale maand voor vakantie in eigen land. De temperatuur loopt al met gemak op tot zomerse waarden, terwijl bewolking en buienactiviteit nog relatief gering zijn en de zon dus veel ruimte krijgt. Ook dit jaar lijkt daarop geen uitzondering.

Zomer cadeau
Zoals u hierboven kunt lezen wordt juni een prachtige maand met hoge temperaturen. Waarmee kunt u uw werknemers, collega’s, scholieren of relaties beter mee verrassen dan een zomercadeau! Zeker als ze niet verwachten zal het in de gedachten blijven hangen. Kies daarom voor een zomer relatiegeschenk wat u kunt bedrukken waardoor uw bedrijfsnaam, boodschap of logo extra onder de aandacht komt ook in de vrije tijd.

Terug naar boven