0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Beursmateriaal bestelt u snel via Vanhelden.nl

Binnenkort kunnen we weer genieten op de HISWA. Een beurs over boten, zeilen en watersporten. Promoot u uw bedrijf op de HISWA of een andere (vak)beurs en heeft u nog geen beursmateriaal? Neem dan snel een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

Relatiegeschenken voor op de beurs
Wanneer u uw bedrijf op een beurs promoot is het een goed idee om de bezoekers van uw stand iets leuks mee te geven als bedankje voor hun komst. Hierbij probeert u uw bedrijf ook na de beurs onder de aandacht te houden door uw logo of boodschap op het relatiegeschenken te bedrukken. U kunt hierbij denken aan pennen, aanstekers, stressfiguren, snoepgoed maar ook bijvoorbeeld een originele sleutelhanger in de vorm van uw product.

Watersport artikelen
Graag vragen we even uw aandacht voor alle leuke watersport artikelen voor dat heerlijke boottochtje in het voorjaarszonnetje. Ook u heeft wellicht veel zin in het voorjaar en ook uw relaties staan te springen om weer een heerlijke strandwandeling of boottochtje te gaan maken. Wat is leuker om ook uw relaties of werknemers te verleiden tot een heerlijke dag in de buitenlucht met allerlei originele artikelen voor boottochtjes en strandwandelingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan: opblaasbare strandbal, voetbal, frisbee, duikbril, zonnebril, koeltas, zonnehoed, zonneklep of pet maar ook een beachbalset, badmintonset, badlaken, bidon, lippenbalsem of picknicktas zal uw relatie zeer verrassen!

Terug naar boven