In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Buttons maken of buttons bestellen als promotiemateriaal

Met behulp van een button machine kunt u tegenwoordig heel makkelijk zelf buttons maken. De button kan gebruikt worden als reclamemateriaal, promotiemateriaal of als teken dat u onderdeel bent van een groep. U kunt dan denken aan kinderen die op schoolreisje gaan, verenigingen en clubs.

Bij Van Helden kunt u uw buttons bestellen, maar ook een button machine om thuis uw eigen buttons te maken. Ontwerp uw buttons online in de Button Maker van Van Helden. Via deze button maker kunt u zelf uw buttons ontwerpen, printen en maken.

Zelf uw buttons maken
Via een internet applicatie de 'Button Maker' kunt u uw eigen button ontwerpen. Kies een achtergrondkleur, voeg een icoon en tekst toe en maak deze helemaal naar uw eigen wensen qua kleur, stijl en lettertype. Het is ook mogelijk om een door u gewenste foto te uploaden en op de button te plaatsen. Wanneer u uw button op slaat kunt u kiezen om de button te bestellen via Van Helden maar u kunt de buttons ook zelf uitprinten en thuis zelf uw buttons maken.

Geschiedenis van de button
De button is een afgeleide van de eeuwenoude fibula, ook wel broche of kledingspeld genoemd. De broche of doekspeld is vooral bekend uit de tijd van de Romeinen om mantels, toga’s en stola’s vast te zetten. Sinds de hedendaagse knoop de functie van de broche heeft overgenomen wordt deze alleen nog gedragen door vrouwen als sieraad.

Terug naar boven