In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Charles Dickens pennen; unieke exclusieve fijnschrijvers

Iedereen kent de naam Charles Dickens, een schrijver uit de 19e eeuw. Als ode aan deze geweldige schrijver zijn er diverse exclusieve luxe metalen Charles Dickens ballpoints, vulpennen en schrijfsets onder eigen licentie ontwikkeld. Deze worden veelal geleverd in een mooi notenhouten Charles Dickens cassette. Dit zijn echt supergewaardeerde en waardevolle relatiegeschenken.

Charles Dickens, een luxe merk
De pennen van het merk Charles Dickens, die bij Van Helden Relatiegeschenken te verkrijgen zijn, zijn niet zomaar pennen. Het zijn kwaliteitspennen met een chique uitstraling. Deze luxe relatiegeschenken kunnen gegraveerd of bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, inscriptie of logo.

Enkele voorbeelden van prachtige Charles Dickens pennen zijn onder andere de kalligrafeerset Fantasy, een Charles Dickens Balpen Oliver en de Charles Dickens schrijfset Barnaby.

Voor meer luxe pennen van Charles Dickens gaat u naar de speciale Charles Dickens pagina waar u alle pennen en schrijfsets kunt vinden.

Wie is Charles John Huffman Dickens?
Charles Dickens werd geboren in 1812 in een arm gezin. Op zijn twaalfde werkte hij lange dagen in een schoensmeerfabriek omdat zijn vader wegens schulden in de gevangenis zat. Bij een advocatenkantoor leerde hij eerst kamerverslagen schrijven en in die tijd ontstond uit zijn journalistieke werk zijn allereerste literaire werk.

Terug naar boven