In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dag van de Bouw - 5 juni; een goed moment voor bouw relatiegeschenken

Op zaterdag 5 juni is het voor de vijfde keer Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw is een jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland en haar aangesloten bouwbedrijven. In sommige streken van het land organiseert men ook op de vrijdag daarvoor een evenement, bijvoorbeeld voor scholieren. Een goed moment om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en de gasten een presentje mee te geven als ze naar huis gaan.

Wat is de Dag van de Bouw?
Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven hun mooiste, grootste of meest ingewikkelde projecten open voor het publiek. Iedereen is welkom op die dag om een kijkje te nemen achter de schermen: omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers (bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg). Ook relaties en familie van het bouwpersoneel of bouwbedrijf en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben in de bouw. Al deze mensen kunnen kennis maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw. Vorig jaar kwamen er 115.000 bezoekers naar de 240 locaties van de Dag van de Bouw.

Bouw relatiegeschenken bedrukken
Bij Van Helden hebben een breed assortiment bouw relatiegeschenken. Maak een keuze uit deze ludieke give-aways en laat de relatiegeschenken bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of pakkende boodschap. Zo blijft u, ook na de Dag van de Bouw, onder de aandacht van uw relaties.

De populairste bouw relatiegeschenken
U kunt bijvoorbeeld denken aan een handig relatiegeschenk zoals een sleutelhanger met rolmaat, sleutelhanger met waterpas of een flesopener in de vorm van een hamer, de zogenaamde vrijdagmiddag hamer. Maar ook kunt u kiezen voor een anti stress bouwhelm of een houten blokkendoos voor de kinderen.

Terug naar boven