In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dag van de brievenbusreclame, heeft u al een succesvolle mailing?

Donderdag 27 mei is het weer de Nationale dag van de brievenbusreclame. Bent u ook van plan om een mailing te versturen? Dan heeft u er vast al over gedacht waar die mailing over moet gaan en wat het te bereiken doel is. Maar heeft u er ook al aan gedacht om een ludieke gadget met uw mailing mee te sturen?

Meer succes met uw mailing?
U bent van plan om een mailing te gaan versturen maar u wilt natuurlijk wel dat deze ook echt geopend wordt. Uw mailing is meer succesvol wanneer u een kleine gadget of premium in de envelop doet. De zogenaamde ‘bobbel in de envelop’ wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger en zorgt ervoor dat het grootste deel van uw mailing ook daadwerkelijk geopend én gelezen wordt.

Kies het juiste relatiegeschenk
Uiteraard is het van groot belang dat u het juiste artikel kiest om uw relaties tot het beoogde doel over te halen. Daarnaast heeft u een artikel nodig dat uw boodschap versterkt, bij uw bedrijf past maar ook in de smaak valt bij de ontvanger. 

Maak nu een keuze
Wat dacht u van een leuke toepasselijke sleutelhanger, stressfiguur of bedrukt mint blikje? Niet echt iets voor u? Misschien iets meer zomerse relatiegeschenken of neemt u liever een kijkje tussen de opruimingsartikelen? Het kan allemaal bij Van Helden.

Heeft u een mailing die te maken heeft met het WK voetbal of het oranje gevoel? Van Helden heeft ook een uitgebreid assortiment oranje artikelen.

Wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op via 0344- 640 200 of via het contactformulier. Het Van Helden Verkoopteam helpt u graag om van uw mailing een succes te maken!

Terug naar boven