In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dag van de Zorg op 12 mei; waardeer de mensen extra die in de zorg werken

Relatiegeschenken voor de zorg en welzijn sector
Bent u werkzaam in de zorg- of welzijn sector? Dan heeft u binnenkort een internationale feestdag te vieren, namelijk de Dag van de Zorg op 12 mei.

Er is voor 12 mei gekozen omdat dit de geboortedag van Florence Nightingale is. Zij was een britse verpleegster, pionier en grondlegger van de moderne verpleging. De Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg is ingevoerd om verpleegkundigen en verzorgenden extra te waarderen voor het werk dat ze het hele jaar verrichten.

Top 10 Populairste zorg en welzijn artikelen
Natuurlijk wilt u ook uw personeel of relaties in de zorgsector laten weten dat u trots op ze bent en het enorm waardeert dat ze iedere dag weer voor anderen klaarstaan. Wat een fantastisch moment om een kijkje te nemen in de Top 10 van populairste zorg en welzijn artikelen.

1. Pillendoosjes
2. EHBO set
3. Bloeddruk- en hartslagmeter
4. Massageartikelen
5. Anti stress figuren
6. Lippenbalsem
7. Balpen injectiespuit
8. Pleistercassette
9. Koortsthermometer
10. Klokje flextime

Bekijk ons volledig assortiment zorg artikelen op de speciale zorgbranche pagina. Hier vindt u meer informatie over het bedrukken van relatiegeschenken en de speciale zorg brochure. Kiest u liever iets om uw relaties of personeel te verwennen in plaats van een zorg artikel? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Wellness pagina voor een scala aan producten om mee te relaxen of van te genieten.

Florence Nightingale, een verpleegster in hart en nieren
Toen ze in 1854 tijdens de Krimoorlog aan William Howard Russell, de correspondent van het Engelse dagblad The Times, melding maakte van mensonterende toestanden onder de zieke en gewonde Britse soldaten, bood Florence, een 34-jarige verpleegster, haar diensten aan.

Terug naar boven