In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De bekendste leverancier van relatiegeschenken in 2009 is?

Van Helden Relatiegeschenken uit Tiel is in 2009 de bekendste leverancier van premiums, reclameartikelen en relatiegeschenken in Nederland. Dit blijkt uit het PromZ Opdrachtgeversonderzoek die uitgevoerd is door IBT Marktonderzoek in opdracht van PromZ. De uitkomsten van het onderzoek en toelichting op het gehele PromZ Opdrachtgeversonderzoek is te lezen in het PromZ Magazine nr. 4 die net voor Kerst verspreid is. Geholpen naamsbekendheid van 60%
Van Helden is gestegen van de 3de plek in 2008 naar de 1ste plek in 2009 met een geholpen naamsbekendheid van 60%. Dit is een stijging van 12% t.o.v. 2008. Hiermee laat Van Helden leveranciers zoals Igo-Post, Jos! Premiums & Gifts en Novelties achter zich.

“De uitslag van dit onderzoek is voor ons een bevestiging dat de intensievere internetstrategie (o.a. lancering nieuwe webshop Vanhelden.nl) samen met de offline verkoopkanalen z’n vruchten beginnen af te werpen”, aldus directeur Arno van Helden. “We weten dat de naamsbekendheid erg hoog is aangezien we al meer dan 40 jaar toonaangevend zijn binnen de relatiegeschenkenbranche. We zien dat de diverse online en offline verkoopkanalen elkaar steeds meer gaan ondersteunen wat een win-win situatie oplevert en dus ook bijdraagt aan een hogere naamsbekendheid”, voegt Arno van Helden toe.
Terug naar boven