0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De leukste sinterklaasgeschenken voor een klein prijsje

5 december zetten talloze kindjes hun schoentje. Deze zal zwarte piet vullen met de leukste geschenken en overheerlijke lekkernijen. Bent u nog opzoek naar kleine schoengeschenkjes? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet. Deze leuke geschenken zijn te bedrukken met uw logo en zijn bovendien leverbaar tegen een klein prijsje.

Met kleurrijke tekenspullen zijn de kinderen wel even zoet. In het assortiment vindt u verschillende sets kleurpotloden, waskrijtjes en nog veel meer. U heeft al een kleurpotlodenset vanaf € 0,14 per stuk.

Bekijk alle kleurpotloden »

Knuffels zijn warme en liefdevolle geschenken die kinderen nog lang zullen koesteren. U heeft een ruime keuze aan knuffels. Van beren tot leeuwen, u vindt het hier allemaal. De leuke panda knuffel is zelfs al leverbaar vanaf € 1,15 per stuk.

Bekijk alle knuffels »

Kleine spellen doen het altijd goed als schoengeschenkje. Maak ieder kind blij met een bedrukte schuifpuzzel, kogelspel of jojo. Deze authentieke sinterklaasgeschenken worden nog steeds gewaardeerd door jong en oud. U heeft al een leuk kinderspelletje vanaf € 0,22 per stuk.

Bekijk alle spellen »

Voor de wat oudere kinderen is het leuk om ze een praktische smartphone gadget te schenken.  Het assortiment telefoonaccessoires is zeer groot. U vindt hier niet alleen stylus pennen en powerbanks, maar ook cable winders en smartphone covers. De telefoonaccessoires zijn al leverbaar vanaf € 0,15 per stuk

Bekijk alle telefoonaccessoires »

Door de sinterklaascadeautjes te bedrukken met uw logo wordt uw naamsbekendheid vergroot, maar u kunt ze natuurlijk ook laten bedrukken met een leuke tekst. Heeft u de sinterklaascadeautjes extra snel nodig? Neem dan een kijkje in onze HSL (Hele Snelle Levering) assortiment.

Terug naar boven