In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dé oplossing voor het verbod op plastic tasjes

Tassen1 januari 2016 is het zo ver en gaat het verbod op plastic tasjes in. Komen uw klanten en relaties straks ook bij het doen van boodschappen zonder tasje te zitten? Dit laten wij natuurlijk niet gebeuren. Wij bieden u diverse alternatieven om uw klanten en relaties toch een handige draagtas te bieden bij boodschappen of kleine aankopen.

Het invoeren van het verbod op plastic tasjes heeft alles te maken met het milieu. Het plastic verbruik in Nederland is erg hoor. De plastic tasjes hebben hier een groot aandeel in. Gelukkig is een milieuvriendelijk alternatief: de milieuvriendelijke en Non Woven tassen.

Een praktisch alternatief met meer bereik

Een zeer praktisch alternatief voor de plastic tasjes zijn de opvouwbare tassen. Deze tassen kunnen uw relaties en klanten gemakkelijk meenemen. Zo zijn ze altijd en overal voorzien van een tas en zullen ze de plastic tassen niet eens missen.

Het verbod op de plastic tasjes is niet het einde, maar juist het begin van tastbaar meer bereik. Met de bedrukte milieuvriendelijke tassen valt uw naam namelijk nog meer op. Neem ook contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of probeer de tasjes zelf uit door een sample aan te vragen.

Terug naar boven