In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Draag bij aan duurzaam ondernemen met Dopper

Iedereen kent de Dopper drinkfles en een heleboel mensen zullen de Dopper drinkfles in hun bezit hebben. Maar hoe is het verhaal van de dopper begonnen en hoe is dit een succes geworden?

In een interview gaf oprichter en eigenaar Everaarts aan dat het allemaal begon met een documentaire over plastic afval in de oceanen die hij in 2009 zag. De aftrap van het succes begon met een ontwerpwedstrijd met als grote winnaar Rinke van Remortel. Hij wist het iconische Dopperflesje te ontwerpen, welke ook goed te gebruiken is als drinkbeker.

Dopper: meer dan een duurzame drinkfles

Dopper laat zien hoe belangrijk schoon water uit de kraan is. Dit doen ze niet alleen met het duurzame flesje, maar ook met drinkwaterprojecten in Nepal. Dopper Foundation zorgt er samen met Simavi voor dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater uit de kraan. Daarnaast heeft Dopper als doel om de petfles uit te bannen. Dagelijks wordt er alleen in Nederland al een half miljoen plastic flesjes weggegooid. Everaarts geeft aan dat zijn doel pas is bereikt als de laatste petfles de wereld uit is.

Als een ware ondernemer wist Everaarts te leren van fouten in het verleden en nu wordt de boodschap van Dopper internationaal verspreid. Met nieuwe technologieën en creatieve acties weet Dopper steeds opnieuw onder de aandacht te komen.

Ook bijdragen aan het succes van Dopper?

Heeft u nog geen Dopper of wilt u uw relaties verrassen met een duurzame drinkfles? Wij bieden u diverse dopper drinkflessen welke u kunt bedrukken met een logo en/of een persoonlijke tekst. Bovendien zijn de Dopper drinkflessen direct uit voorraad leverbaar. Wilt u meer lezen over het verhaal van Everaarts, neem dan een kijkje op onze blog en laat u inspireren.

Terug naar boven