In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een bedrukt fotolijstje, daar kun je naar blijven kijken!

Hoeveel van u en uw collega’s hebben een foto van hun geliefde, gezin of kinderen op het bureau staan? Een fotolijst is een leuke bureauaccessoire die vaak langere tijd op het bureau blijft staan. Wanneer u uw relaties of collega’s een bedrukte fotolijst schenkt kunt u ervan uitgaan dat uw logo of bedrijfsnaam dan ook de hele dag binnen het gezichtsveld te zien is.

Uw fotolijst bedrukken
Wilt u ook uw naamsbekendheid verhogen of uw bedrijf onder de aandacht brengen van uw relaties? Kies dan snel een leuke, mooie, digitale of klassieke fotolijst en schenk deze bedrukte fotolijst aan al uw relaties om de relatie te onderhouden.

Fotolijst als Valentijn relatiegeschenk
Ook als Valentijnsgeschenk is de fotolijst zeer gepast. Een perfect moment om uw ‘geliefde’ relaties of collega’s uw waardering te tonen.

Wat dacht u van een aluminium fotolijst, een hippe digitale fotolijst, een bureauklok met fotolijst of een weerstation met fotolijst. Maar ook het Photoframe Digit is zeer populair. Dit is een digitale fotolijst voor aan de sleutelhanger. U kunt er 50 foto’s op zetten en hij heeft een geheugen van 2 GB. Altijd leuk om te geven of te krijgen!

Terug naar boven